Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

onu kaybetmek çok acı

36 yaşındayım bundan 1 yıl öncesine kadar bi köpek ile aynı evde yaşamayı bırakın aynı havayı bile solumak istemezdim.....ben antalyada animatör danscıyım kışları genelde evde olurum size anlatacıgım bu hikaye inanın gerçeklerden ibaretdir hiç bi şekilde yalan yada abartı yoktur...antalyada kepez sınırları içinde erkek kardeşimin bi bufesi var park içinde sık sık ona yardıma gider ve orda zaman geçiririm gine bir gün akşam üstü bir bayanın elinde sonradan malta terieri oldugunu ögrendigim bir köpek vardı elinde onu dövüyor tartaklıyor ve bagırıyordu ilk önce ilgilenmedim açıkcası banane dedim ama baktım çok ileri gidiyor mudahale etdim elinden aldım kadın bana bagırdı ve al ne haliniz varsa görun dedi evimin içini mahvetdi her yer bok oldu diye söylenerek gitdi köpekle kalakalmıştım ne yapacagımı bilmiyordum onu tasmasından alıp bufenın onune bagladım...bana öyle içden bakıyorduki..allahım dedim içimden:ne yapmalıyım gelip alırmı acaba ama ne gelen nede giden vardı mecburen alıp eve götürdüm balkona koydum yemek yiyordumki sesini duydum aglamaklı bir ses acaba dedim içeri alsammı ama alamazdım kadın onun eve pisledigini söylemişti ama yinede aldım onu eve bi kaba yemek koydum ama yemiyordu kabın başında öyle bana bakıyordu inanın ne yapmam gerektigini bilmiyordum ona yemesi gerektigini çok tatlı yumuşak bi sesle söyledim ve başını okşadım oda hemen yemegi yemeye başladı öyle etkilendimki yemegimi bırakıp onu izledim o gün bende kaldı evin içinde bi minderin üstünde sabah kalkdıgımda her yer temizdi pislememişti.. içimden dedim kadın yalan söyluyordu heralde sonra onu aldım büfeye gitdik yolda benımle öyle yuruyorduki anlatamam edasını yürüyüşü kendınden emın tavırları çok hoşuma gitmişti etkilendim ama dedim:( kadın gelip köpegi alıcak kesin ümitlenmem lazımdı ama bir yandan da içim kıpır kıpır ediyordu neyse bu eve ve işe git gel 3 ay sürdü ona öyle alıştımki aşık oldum adını suzi koydum benımle yatıyordu hatda ev arkadaşım ile kavga etmeye başladık senınle yatacak benımle yatacak düşünün:)) yazı tura atıyorduk suzi için senle yatcak benle yatcak veternere gidiyorduk kontrolleri yapılıyordu yeniden kimlik cıkardık kızımız olmuştu artık ve veterner bize onun kızgınlık dönemıne geldigini ve çiftleşmesi gerektigini söylediginde öyle heycanlandımki ama bi yandan da sinirlendim... olmaz dedim suzi ile başka köpek yan yana gelemez ama doganın kanunudu neyse bi tane erkek köpek bulduk çiftleştiler veterner bize suzinin hamile oldugunu söyledi valla anlatılmaz bi durum mutlulukdan ucuyorduk kızımınız bebekleri olcak günler böyle gelip gecerken o KARA gün geldi inanın yazarken ellerim titriyo hala atlatamadım :(havalar soguk oldugu için ve suzi hamile oldugu için suzi evden cıkarmıyorduk.. o gun sabah kalkdım salona geldim pencereleri actım her gun pencereme gelen güvercin ve kumrulara ekmek içi veriyorum gine aynısı yaptım suzide balkona cıkardım çişini yaptı salona döndu onun balkonda oldugunu düşünüreke pencereyide acık bıraktım 5 yada 10 arası bilmiyorum güvercinler ekmek kapışma savaşındaydı en son gördugumde ve suzi mutfakda yanımda oyunlar yapıyordu bi ara suzinin sesini duydum böyle aglamaklı salona döndügümde suzi yoktu balkonda yoktu kuşlarda yoktu ama bi iki tane guvercin kanadı ve birazda pencere önünde kan gördüm elim ayagım boşaldı yuruyemedim aşagı baktıgımda suzi yerde kıpırmadan yatıyordu nasıl aşagı indim onu ordan nasıl aldım bilmiyorum hemen veternere gitdik sol kalça ayagının kırık yada liflerin kopmuş olabilecegini söyledi ayrıca iç kanama olma olasıgının %90 oldugunu ve 24 saat beklememiz gerektigini söyledi geri eve geldik arkadaşımdan işden geldi gündüz akşama kadar çişinden kan geldi kıprdamıyordu gözlerimize bakıyordu hiç bişey yapamıyorduk ben mutfaga gidip aglıyordum arkadasım sigara içme bahanesiyle balkonda aglıyodu o gunun gecesi saat gece 4 gibi suzi,yi kaybetdik göturmek istemiyordum gömmeliydik ama onu o şekilde evden cıkarmak istemiyordum gitmesin diyordum ama mecburduk sabaha kadar suziyi nereye gömmemiz gerektigini tartıştık arkadaşımla ve onu düştügü yerin hemen yanındaki bahceye gömdük apartman sakinlerinin karşı çıkmasına ragmen oraya mezar yaptık ve ben taş yaptırcam siparişini verdim.... bütün bunları neden size yazdıgıma gelince psikolog arkadaşım bir başka köpek almam gerektigini söyledi önce pedshoplardan baktım ama ben para verip köpek almak istemiyorum bana sacma geliyor yani kızınızı parayla satmak gibi ne biliyim bu düşünceye sahibim sonra bi arkadaşım sahipsiz terkedilen bi köpek almamın beni rahatlatacagını söyledi hayvan barınagına gitdim 20 kilo mama aldım ama içime sinmedi....

img

themurat

15 yıl 4 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ