Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

kaplumbaga basında sorun var

kaplumbaga alalı 6 ay oldu ve ılk kez cenesının orada kırmızı bı leke oldugunu gordum bunu sebebı nedır

img

ajanibo

15 yıl 9 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

resim koyabilrsen daha iyi yardımcı olabiliriz

img

guraysenova

15 yıl 1 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bu tam çene altında kırmızı bir çizgi mi? Birkaç kez forumlarda resimli olarak sorulmuştu, o zaman epey bir bakmıştım, ama hiçbir yerde ne olduğu belli değil. Ama tüm bu kaplumbağalarda başka hiçbir belirti göstermeden birkaç gün içinde kendiliğinden bu leke kaybolup gitti. Ondan şu an için çok endişelenme bence. Ne acaba bu gerçekten, kaplumbağa çocuk hastalığı, kızamık gibi birşey mi? :) Sizde nasıl olacak, geçti mi büyüdü mü, bu başlığa yazar mısın ajanibo.

img

pinar1112

18 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

resmını bıraz sonra eklıyecem akvaryum catladı ve demır bı tencere gıbı kabın ıcınde tas su ve ısıtıcı ıle bakıyorum suan pazar gunu yenı akvaryum gelecek bı sorun cıkmaz degılmı akvaryum gelene kadar

img

ajanibo

ÖZEL MESAJ

demir kap ısıyı yaydığı için su sıcaklığı sabit kalmaz,pek sağlıklı bi yöntem olmasa da ısıtıcıyı yüksek derecede tutarsan iki gün için sorun olcağını sanmıyorum.. bu kırmızı leke benim afacanlarda da oluyor ara sıra..hala çenelerini cama ya da başka şeylere sürttükleri için olduğunu düşünüyorum

img

thedamned

15 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kırmızı leke gectı yenı akvaryumum geldı sagolun yarıdmlar ııcn

img

ajanibo

ÖZEL MESAJ