Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
Hepsi Evcil Dikkatine Açıklama
slm arkadaşlar..hepsi evcili son bi kaç gündür takip ettiğim kadarı sitede gerçekten ağıza alınmıcak yenilir yutulur gibi olmayan küfürleşmeler olmuş gerçekten çok kötü ve siteyi karalama kampanyası gibi olmuş :( bayadır siteye giremiyodum en son benim kullanıcı adımı küçük kardeşim ve yiğenime verdim sanırım onlarda burda bi kaç doğa kuşu severle tartışıp siteden atılmışlar benim kardeşlerimin tartııştığı arkadaşlar kim olduklarını ve neden kavga ettiklerini anlatırsa çok sevinicem gerkli açıklamayı kendisine yapmayı isterim siteyi gerçekten çok sevdiğimi ve böyle kötü bi şekilde anılmak istemediğim için soruyorum,,perlepe ve kartalgol diye nikle kavga eden arkadaşlar varsa ban cvp yazarsa sevinirim ben kendisine sormak ve eğer gerçekten bi sorunu varsa bana söylemesini bekliyorum onların bi büyüğü olarak konuşuyorum amacım burdan kimseye düello ya çağırmak değil sadece sitede eskisi gibi rahat paylaşım yapmak..tel..05552604316
perlepe kartalgol gardalin ve sen sakaciler hepiz ayni kişisiz banim kardeşime küfürler yazdiz beyrampaşadsız adız r.y orden ettiğiz küfürleri yüzmüzde etmek için cumaartesi beyrampaşada olcez otrup konuşcağız sorun sıkkıntı nedir bir kus iççin anna avret kufur neden olyor görşeceğiz numaran aldık diğerr nummarada var illahki görüşşecğiz baci küfür nasil görüşeceğiz az kaldii
mardin nikli kardeşim böyle netten tehdit döverim falan küfür olayını bırak boş muhabbeti doğulu ağzıyla konuşup benimi korkutucan?? telim orda dostum onların yanlışını ben düzeltmek için uğraşıyorum sen kafana göre burda millete şekil yapıyosun bırak dümeni kardeşine küfür edilmiş,neyse kardeş tel orda var ararsın beni buluşuruz ve belliki senle tartışan olmamış kendi kafandan yazıyosun..arkadaşlar bu sitede gerçekten benim adresimden kardeşim ve yiğenimden mahdur rahatsız olan kim vardı lütfen kibarca bana yazsın veya beni arasın??ama mardinli kardeş gibi tehdit muhabbeti lütfen yapılmasın kims kimseden korkmaz saygılar...rıdvan
Sene korkutmayacam yanına gelecem zaar o zamen konuşcağız benm yazma beyle bunu kardeş açti burda okyor ona küfür ettin anna baci senin 2 nummaranda bizde mevcut yazdiğin adreslerde yarin aradğim zaman konuşcağız ema biz konuşacayşiz sen dinlyceksin ozman kim yelan kim gercek göreceyiz senin ismi kardeş orya yazdı r.y beyrampaşadamışsın aradiğim zeman görecen yeğen dedigin yelandir hepsi sensin sen istiyorsen tedit al istiyoraan ne diyersen yarin konşeceğiz