Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

TÜM ÜYELER VE ZİYARETÇİLERİN DİKKATİNE!!!!

ARKADAŞLAR SON ZAMANLARDA BAZI ARKADAŞLAR HADDİNİ AŞARAK HERKESİN GÖRÜP OKUYACAĞI PAYLAŞIM SİTESİNE AGZA ALINMAYACAK KELİMELER KULLANIP SİTE SAKİNLERİNİN CANINI SIKIYORLAR. BU SİTENİN AMACI ELİNDE SATILIK KUŞ OLAN VARSA SATAR, KUŞU İLE PROBLEMİ OLAN VARSA YAZAR ÇÖZÜM İSTER. YADA DİĞER KUŞ SEVER ARKADAŞLARLA BİLGİ VE GÖRÜNTÜ VEYA VİDEO PAYLAŞMAK. AMA SON ZAMANLARDA YAŞANANLAR ÇOK ÇİRKİN. EĞER BİRİYLE DERDİNİZ VARSA HERKESİN TLF NUMARASI VAR ARARSIN NE DİYECEKSEN YÜZÜNE DERSİN. BURDAN YAZMAK KARŞI TARAFI KENCİDE ETMEK YERİNE YAZAN ARKADAŞIN SEVİYESİNİ DÜŞÜRÜR. FAZLADA UZATMAYA GEREK YOK. TÜM SİTE SAKİNLERİNDEN TEK İSTEĞİM LÜTFEN PAYLAŞIM SİTEMİZİ ZEVKSİZ HALE GETİRMEYİN. BUGÜNE KADAR NE OLDUYSA OLDU BUNDAN SONRA SEVİYEYİ BOZAN ARKADAŞLARI DIŞLAYALIM VE SİTEYE GİRMESİNE ENGEL OLALIM. BAKIN BUNDAN SONRA DİYORUM. BUNDAN ÖNCESİNİ UNUTSUN HERKES. DAHA FAZLA UZATMAYALIM.

img

hüseyinkarakas

15 yıl 5 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

HÜSEYİN BEY SİTE SONUNA KADAR KATILIYORUM ŞUNU UNUTMAMAK LAZIM BU SİTEDE KİM KİME DAHA ÖNCE SATAŞIYOR BUNU UNUTMAMAK VE SATAŞANLARIN KUYRUK ACILARININ OLDUĞUNU UNUTMAMAK LAZIM EĞER ONUN BUNUN ÇOCUĞU EMRE EROL KİMSEYE SATAŞMAZSA BU SİTEDE HİÇ BİR SORUN OLMAZ HERKESE SATAŞIYOR DOĞA KUŞLARI USTASI MUSTAFA OKURLA BİLE ATIŞMIŞ BU ENİK BAK İŞTE LİNKİ http://hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=4&FRef=23&BRef=81322 ŞİMDİ YUKARIDA VERİLEN LİNKTE YAZILANLAR EMRE EROL DENEN DOMUZUN HADDİNEMİ DEDESİ YAŞINDAKİ ADAMA AKIL VERİYOR VE DİYORKİ BU BU FİYAT BU BU FİYAT MUSTAFA OKURUN KUŞLARINI ALACAĞIMIZA DAHA İYİ KUŞLAR ALABİLİRİZ DİYOR YUKARIDAKİ LİNKTE OKUYUNDA HERKES GÖRSÜN. emre_erol50 ve mutasyon20 nickli emre erol adındaki şahıs olduğu sürece bu siteye tat tuz yok. EMRE EROL GİT ANNENE BABANA DEKİ NEDEN BENİ BU KADAR ŞEREFSİZ YETİŞTİRDİNİZ SANA BİRAZ TERBİYE VERSİNLER VE SENİ ADAM ETSİNLER.AMA SENİ TÜM DÜNYA SİKSE BİLE SEN ADAM OLMAZSIN :-)

img

mehmet0625

15 yıl 5 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

lan oruspu coçuğu o yazıyı yazan engin abi benm nickimi kullanıyodu o yazıyıda o yazdı bunun için ben nick değiştrdim bunu mustafa abi zaten biliyo ben mustafa abiyi senden önce tanırım sen ne bok biliyonda herşeye atlıyon nese senin gibi mal insanlarla uğraşmıcam sen ve yaltakcıların ne yazarsanız yazın sizin gibi amatorlerle işim yok benim ne oldugumu bilen bilio seni tanıyan bir allahın kulu yok sen boş laflarla insanlara dayama çalısan adi herifin tekisin osman perdecide aynı daha kimliğini belirleyemedik adamın sana adresime kadar verdim gelemiyosan sen kavatın önde gidenisin ben her yarışmaya giderim gelirsen ordada görşrz sana bu kadr diom aklının ermediği bilmeyen her boka atlayıp böle insanları suçluon ama umrumda değil KAFANA GÖRE TAKIL İNSAN ÖZENTİSİ ...

mehmet 0625 nikli şahıs o yazılan topikler çok eski topikler ve aramızda sorun yaşadığımız arkadaş takaburune yani ata ile sorun çözüldü.aradı beni konuştuk.konu tatlıya bağlandı. sen neden zıpladın anlamadım şimdi.benim adım ENGİN KENGER EMRE EROL onları yazmadı ben yazdım.o ettiğin küfürler bana geliyor şimdilik üstüme almıyorum.ama bu iş uzasında istemiyorum hele ağzımı bozmayı hiç. sitede kim ne yazmış kontrol etmiyorum o yüzden telle haber geldi bu topiği gördüm.herkes haddini bilsin burdan atıp tutmasın kimse.varsa bi sorun ben kağıthanedeyim.gelin çözelim.

SAYIN ÖĞRETMENİM BEN SAĞLIK TEKNİKERİYİM BABAMDA BİR ÖĞRETMEN BEN GÖRDÜĞÜM VE ÖĞRENDİĞİM KADARIYLA ÖĞRETMENLER MİLLETİMİZE ÖRNEK OLACAK İNSANLARDIR. BİR ÖĞRENCİNİZ SİZE KÜFÜR EDERSE SİZDE KALKIP ONA KÜFÜR MÜ EDECEKSİNİZ YOKSA YAPTIĞININ YANLIŞ OLDUĞUNU MU ANLATACAKSINIZ. LÜTFEN BİR ÖĞRETMENE YAKIŞIR ŞEKİLDE DAVRANIN. BUNU SİZDEN ÖNEMLE RİCA EDİYORUM BİR ÖĞRETMEN ÇOCUĞU OLARAK. BEN UZAMASIN DİYE BİR PAYLAŞIM AÇTIM AMA BU PAYLAŞIMA BİLE BULAŞTIRDIRINZ. ARTIK YETER. HAKKİKATEN AYIP EDİYORSUNUZ SİZDE EMRE KARDEŞİMİZDE. BU KONU KAPANSIN DAHA KİMSE YORUM DAHİ EKLEMESİN YAZILARA.

img

hüseyinkarakas

15 yıl 5 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

HepsilEvcil.com paylaşım platformudur. Her ne asebeple olsun hiç kimse bir diğerini AŞAĞILAYAMAZ HAKARET EDEMEZ ! Ticari hiçbir beklentisi olmadan 2001 yılından beri BÜYÜK EMEKLERLE hayvanseverlere seviyeli bir ortam sağlamaya çalışan hepsievcil.com u sahiplenmeyip bu platforma gerekli özeni göstermeyen üyelerin üyelikleri iptal edilmektedir. Çözülemeyecek durumdaki anlaşmazlıklarınızı T.C. yargı organlarına taşıyınız. Talep durumuda site üyelerinin güvenlik kayıtları detayları ile savcılık makamlarına açılmaktadır. HepsiEvcil.com

img

hepsievcil

20 yıl 1 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ