Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

OSMAN PERDECİ 2 YÜZLÜ PİÇİNİN YAPTIKLARI

BENİ ARAYIP KUŞ İSTEDİ 10 TL YE SATMADIM GELDİ BURDA BİZİ KARALIYO AYRICA KUŞ HEDİYE ET DİYE YALVARDIĞINIDA İNKAR GELİYO KENDİSİNİN ADIDA OSMAN PERDECİ DEĞİL BUDA YALAN NİCK NE BOK OLDUGU BELLİ DEĞİL ELİNDEN GELENİ ARDINA KOYMA SEN BENİ KARALICAK KARAKTERDE SEVİYE DEĞİLSİN DAHA OSMAN SEN GİT KÖPRÜ ALTINDAN 5 -6 TL YE KUŞ AL SEN ANCA ONLARA BAKARSIN BENİM DOĞA KUŞU YAKALAYIP SATTIĞIMI İDDAA EDİYON AMA KANITLAYAMAZSAN BEN SENİN ANANI YAKALAYIP BİLEZİK TAKIP SATCAM BURDA SENİDE BAKICI YAPTIRCAM ELİNDEN GELENİ ARDINA KOYMA KELEPİRCİ DOLANDIRICI OSMAN

emre tmm kes artık sende.uzatmayın herkes yazdıklarına dikkat etsin bundan sonra ben bile hata yapmışımdır.biz dikkat ediyorsak herkes edecek.herkes saygılı olsun birbirine.zate bu sitenin keyfide kaçtı.kuş alanda yok burda istisnalar hariç çoğu çapulcu 5 kuruşa kuş satın almak istiyorlar.emek vs hiç önemli değil zate.

ADAM dengesiz abi bişey yaptıgını sanıyo :))

HepsilEvcil.com paylaşım platformudur. Her ne asebeple olsun hiç kimse bir diğerini AŞAĞILAYAMAZ HAKARET EDEMEZ ! Ticari hiçbir beklentisi olmadan 2001 yılından beri BÜYÜK EMEKLERLE hayvanseverlere seviyeli bir ortam sağlamaya çalışan hepsievcil.com u sahiplenmeyip bu platforma gerekli özeni göstermeyen üyelerin üyelikleri iptal edilmektedir. Çözülemeyecek durumdaki anlaşmazlıklarınızı T.C. yargı organlarına taşıyınız. Talep durumuda site üyelerinin güvenlik kayıtları detayları ile savcılık makamlarına açılmaktadır. HepsiEvcil.com

img

hepsievcil

20 yıl 1 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ