Ücretsiz Kuş Verenler

çok şeker bir minik karga yuva arıyor.çok acil.
merhaba,bebekken alınmış,veteriner kontrolleri yapılmış,uysal,sevimli,çok tatlı bir küçük karga yuva arıyor.karganın acil yuva bulması gerek.lütfen onun için aşağıdaki telefonla iletişime geçiniz.teşekkürler. gülsevin hanım 🔒 Üyelere Özel not=lütfen sadece iletişim nosuyla iletişime geçiniz. çok çok acil yuva bulması gerek.

BEN TALİBİM

nasıl bir tür karga biraz daha bahsedermisiniz.e-mailinizide yazınız lütfen.

selam istanbuldaysanız hemen gelip alabilirim siz istanbuldaysınız tabiki?

merhaba,öncelikle teşekkürler.ben bu ilanı bir tanıdık için yazdım.kargacık kendisinde şu anda.çok uysal,sevimli,sorunsuz.bütün bakımları yapıldı.tek eksiyi bir yuvası yok.bunun için gülsevin hanımla görüşebilirsiniz.teşekkürler. gülsevin hanım 🔒 Üyelere Özel Email= 🔒 Üyelere Özel

bence bir bakıcıdan ziyade bir üniversite bünyesine yerleştirilmesi uygun olur gül hanımın anlattıklarına göre

izmirde olsa alırdım uzun süre yuvadan düşmüş karga baktım deneyimliyim büyüyünce zapt edilmeleri zor. evde küçücük kafeste beslemeyi düşünenler lütfen almasın bu kuş yabani sonuçta mğmkğnse yabani hayata geri dönmeli.benim baktığım kuş uçamıyordu.

Merhaba eğer ölmemişse yavru karganıza bakabilirim. Yaklaşık 1 yıl evvel yavru ve sonradan iki ayağı da nedensiz geçici felç olan yavru kargaya baktım. Özellikle yavru kargaların bakımı çok zor ve önemli. Eğer yiyeceği annenin kursağından geliyormuşçasına ılık verilebiliyorsa ve her gün düzenli güneş ışığı alabiliyorsa o karga yaşayacaktır. Sahip olduğum yavru kargayı 4 ay baktım. Kısmi felci çok uzun uğraşlar, egzersizler ve veteriner kontrolü sayesinde iyileşti. Kargam uçmayı öğrendi, yiyecek bulmayı da. hatta bir gece onu geceleri bıraktığım ofisimin banyosundaki musluğun başını dahi söküp yere atmak gibi cinlikleri de... Ben çalışırken, tüm gün ya ayağımın üzerine tünerdi ya da kucağıma tırmanırdı. Ve gerçekten yetişkin olunca özgürlüğüne kavuştu ve sürüsünü buldu. Sahip olduğunuz yavru karganın beslenmesi ve bakımı hayati önem taşıyor. Bakacak kişi bunun bilincinde olmalı. Eğer yavru karganız henüz geçici bir sahip bulamadıysa (ki büyüyünce gitmekte ya da kalmakta özgür olmalı) ben bakabilirim. İrtibat için: 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Yanıtlamak için giriş yapın