Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
Lütfen yardım :(
yaklaşık 4,5 gün önce muhabbet kuşu aldım 3 aylık. Pet shopta gayet canlıydı hatta kafesteki en canlıyı seçtim. Eve gelmemiz 2 saati buldu ve bu süre içinde su ve yem yemedi. Hemen eve gelince suluğunu yemliğini temizledim ve dolu bir şekilde yerleştirdi. 1. gün dokunmadı hiçbr şeye. Anca alıştı kafese ve kafes içindekilere. Yalnız kafama takılan bir soru var, kuşum bazen çok neşeli bazen de tüneği üzerinde ağzını açıyor, gözlerini kapatıyor, sallanıyor hafiften? Sizce bu neden olabilir bir sorunumu var acaba?
İlgisizlikten(yanlış anlama),Sıkıntıdan Ona Ne Fazla Oyuncak Al Nede Çok Az Yani Kafesinde Oyuncak Bulunsun(ayna Hariç)
cevabınız için teşekkür ederim. Zil vardı ona alışamadı diye söktüm halkaların arasından falan geçemedi ona bişey olacak diye ödüm kopuyor
oyuncak alsanda çözüm deyil az zaman geçmesini beklemelisin oyuncağa bile hemen alışmazlar başka ortamdan başka kuşların içinden çıkıp tek kalıyolar çünkü ,ama sabredersen bi 10 gün sonra dahada alışkın olucağını görebilirsin
cevaplarınız için teşekkür ederim. Artık salmaya başladım kafesi buluyor :) Ama bazen çok durgun elime alıp seviyorum bizim üzerimize konması ne kadar zaman alır acaba?
ewet oyuncak sorunu cozmez aksine zorlaştırır...:D