Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
Cavalier King Charles
7 aylık Cavalier King Charles Cinsi erkek bir kopeğimiz var fakat üniversite sınavınagireceğimden ve hayvanın sürekli ilgi istemesinden ve ilgilenemememden dolayı kopeği ücretsiz olarak vermek istiyoruz.Köpeğin aşıları tamdır,otur kalk gel gibi komutları bilmektedir ve tuvaletini gazeteye yapmaktadır.Mama kabı,su kabı şampuan tasma gibi gerekli eşyalarıyla birlikte vereceğiz fakat bir şartımız var sürekli yanında insan istediğinden dolayı gönderemiyoruz ve kdz ereğliden alınması şartıyla veriyoruz.İstanbul-Ereğli 4 saat Ankara-Ereğli de 3 buçuk saat sürmektedir. İrtibat Tel:0532 523 09 89
keşke ereğliye gelme fırsatım olsaydı 2 katlı bi evde oturuyorum ve köpek için çok uygun evdede hiç yalnız kalmaz ama malesef ereğliye gelme şansım yokk
Nerde oturuyosunuz acaba?
istanbulda oturuyorum ben
canlıları taşıyan bi kargoyla gönderme gbi bi imkanınız varsa inanın bana köpeğinize en iyi şekilde bakılıcaktır çok rahat edebileceği bi evde oturuyoruz aynı zamanda 1 dakika bile yannız kalmaz
Merhaba .Msn adresine resimleri gönderirseniz sevinirim.İyi günler...([email protected])
Msn adresime resimleri bekliyorum..İyi günler...
Merhaba. Biz 5 kişilik bir aileyiz.3 tane çocuğumuz var ve evde bakabileceğimiz ufak bir köpek çok istiyorlar. Sabahtan akşama kadar bilgisayar başında ilanlara bakıyorlar. Bugün sizin ilanınızı gördük. Köpeğinize talibiz. Köpeğinize gerçekten iyi bakıcağımızdan emin olabilirsiniz. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler .. *İsterseniz bana bu adresten ulaşabilirsiniz."[email protected]"
mrh bende bı dost arıyorum eger ılgılenırsenız fotoları varsa msn yap_boz16@hot ılesıme gecebılır mısınız