Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

Cavalier King Charles

7 aylık Cavalier King Charles Cinsi erkek bir kopeğimiz var fakat üniversite sınavınagireceğimden ve hayvanın sürekli ilgi istemesinden ve ilgilenemememden dolayı kopeği ücretsiz olarak vermek istiyoruz.Köpeğin aşıları tamdır,otur kalk gel gibi komutları bilmektedir ve tuvaletini gazeteye yapmaktadır.Mama kabı,su kabı şampuan tasma gibi gerekli eşyalarıyla birlikte vereceğiz fakat bir şartımız var sürekli yanında insan istediğinden dolayı gönderemiyoruz ve kdz ereğliden alınması şartıyla veriyoruz.İstanbul-Ereğli 4 saat Ankara-Ereğli de 3 buçuk saat sürmektedir. İrtibat Tel:0532 523 09 89

img

tuncayberk

15 yıl 2 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

keşke ereğliye gelme fırsatım olsaydı 2 katlı bi evde oturuyorum ve köpek için çok uygun evdede hiç yalnız kalmaz ama malesef ereğliye gelme şansım yokk

img

casper1907

15 yıl 2 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Nerde oturuyosunuz acaba?

img

tuncayberk

15 yıl 2 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

istanbulda oturuyorum ben

img

casper1907

ÖZEL MESAJ

canlıları taşıyan bi kargoyla gönderme gbi bi imkanınız varsa inanın bana köpeğinize en iyi şekilde bakılıcaktır çok rahat edebileceği bi evde oturuyoruz aynı zamanda 1 dakika bile yannız kalmaz

img

casper1907

ÖZEL MESAJ

Merhaba .Msn adresine resimleri gönderirseniz sevinirim.İyi günler...([email protected])

img

sportmen

16 yıl 7 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Msn adresime resimleri bekliyorum..İyi günler...

img

sportmen

16 yıl 7 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba. Biz 5 kişilik bir aileyiz.3 tane çocuğumuz var ve evde bakabileceğimiz ufak bir köpek çok istiyorlar. Sabahtan akşama kadar bilgisayar başında ilanlara bakıyorlar. Bugün sizin ilanınızı gördük. Köpeğinize talibiz. Köpeğinize gerçekten iyi bakıcağımızdan emin olabilirsiniz. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler .. *İsterseniz bana bu adresten ulaşabilirsiniz."[email protected]"

img

kildeer

15 yıl 1 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrh bende bı dost arıyorum eger ılgılenırsenız fotoları varsa msn yap_boz16@hot ılesıme gecebılır mısınız

img

yeganem80

15 yıl 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ