Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
EMRE ERGİN
Sitede yazana ve çeşitli nikler kullanan EMRE EROL ile hiçbir alakam yoktur ,EMRE ERGİN gerçek ismimdir ve İstanbul Bostancıdayım telefonum 0 537 680 87 48 Bülbüllü kanarya,saka ve saka melezi üretmeye çalışıyorum.Zooteknistim(Ziraat mühendisi) ve veteriner teknisyeniyim İsteyen arayıp teyit edebilir.
emre ergin arkadaşımızı farklı bir şahıs ile tarıştırdım emre ergin arkadaşımız duyduğum kadarıyla sahtekar dolandırıcı değildir emre ergin arkadaşımızı yanlışlıkla yazdım ve kendisinden özür diliyorum yanlış anlaşılma olmuştur saygılarımla...
Doğruyu anladığınız için teşekkür ederim.
Ben emre erol benim bu ikinci nickim EMRE_EROL50 benimdi değiştirdim nickimi bunu zaten sitede herkes biliyo ayrıca emre ergin sen beni diğer sitedende tanıyosundur çeşitli nickler kullanan yazmışın kaç tane çeşitli nickim varmış sölerseniz sevinirim abuk subuk bir kaç insanın lafıyla kimseyi değerlendirmeyinz beni bu sitede tanıyan tanıyo alış veriş yapanda bir çok arkadasım var şikayeti olan buraya yazardı biz boş konuşanlardan değiliz Mehmet0625:emre ergin arkadaşımızı farklı bir şahıs ile tarıştırdım emre ergin arkadaşımız duyduğum kadarıyla sahtekar dolandırıcı değildir bu lafı bana cakmaya çalışıyosan boşa uğraşıon derim sana sende bit kadar yürek olsa delikanlılık adamlık olsa özel numaradan arayıp uzatmayalım demezdin senin gibileri biz cok gördük nese bu konuyu uzatmakta istemiyorum dediğim gibi beni tanıyan bana yeter ... Bu sitede benden kazık yemiş yada hasta kuş almış bir tek adam cıksın emre kuşun hastaydı şöyledi böyledi desin şerefim üzerine söz veriorum gelcek bütün kümesimi alcak benden bir kuruşta para vermicek boş laflara karın tok EMRE_EROL50 mutasyoncu20 ikiside benim nickim ... Saygılar..
EMRE_EROL50 mutasyoncu20 ikiside benim nickim ... Kendi soruna kendin cevap vermişsin Emre Erol Evet seni tanıyorum Nevşehirdesin 18 yaşında genç kanı kaynayan bir arkadaşsın ama senden ricam herkese laf yetiştirme,kuş satıyosan ilan aç sat,yada bilgin varsa soru soranlara cevap ver ama ona buna laf atma hoş olmuyor benden sana abi tavsiyesi.
arkadaşlar emre_erol denilen şahsın yaptıklarını sizlerin taktirine bırakıyorum emre bey yüreğim bir kadar değil mangal kadar senin yaşın 18 benim yaşım 29 tlf numaramda 0505 842 25 56 yüreğim ne kadarmış anlamışsındır umarım.
slm mehmet0625 sizin yaşınız 29 emre erolun yaşı 18 bence tartışacak denklikte değilsiniz ne kadar tartışsanızda boştur. çünkü; bende kendisinden kuş aldım ama malesefki gönderdiği kuşlar bana fotoğrafını gösterdiği kuşlar değildi. ama ben kendisiyle fazla muhattap olmadım bir daha böylesi bir insandan kuş almam olur biter bu tür insanlar insanın içindeki hayvan sevgisinide öldürüyor.
mehmet benim yaşım 20 18 değil senn 29 ama sen adam değilsin senn işin gücün boş laflar aradın diş geçiremeyince küfür etmeye başladın sen öğretmen oldugunu sölüonda sen ayyaşın önde gidenisin sakaflurya die nick açmışın helal olsun benim sitemde beni karılamaya çalışıon sanırım ama orda benim nasıl biri oldugumu herkes cok iyi bilir sen istediğini yaz aslanım hiç bi baltaya sap olmaz senden yolun açık olsun SİZİN GİBİ BOŞ İNSANLARI YARIŞMALARDA GÖRÜOZ TEZGAH ALTI 5 TL SAKA YAPANLARSINIZ BUNUDA İNKAR EDİNDE ANLINIZDAN ÖPÜM SİZİ MEHMET SEN KENDİNE COK GÜVENME SENİ KUŞ DİYE KAFESE KOYAR YUMURTLATIRIM RUHUN DUYMAZ Sakaflurya ismini verde kimmişin görelim senide madem benden kuş aldın sölersin ismini demi böyle gizli nicklerle adam karalanmaz bunlara cocuklar inanmıyo artık :)) Mehmet sende mangal kadar yürek varsa cıkarırsın kuşunu yarışmalarda yüreğini görrüm senin saka avcısı .... Saygılar...
Mehmet0625 sen ne kadar kaypak bi insansınlan telefonda küfür ettiğin adama şimdi kendini şirin göstermek için emre bey yazıyosun buda senn karakterini gösteriyo ...