Kuş Forumları > Kuş İlanlar
ARKADASLAR DUYARLI OLALIM LUTFEN
KUS URETEN ARKADASLAR SIZ BOYLE INTERNETTE MUSTERI ARAYACAGINIZA GIDIP BIR PET SHOP LA ANLASSANIZ O ADAMLARDA EVINE EKMEK GOTURECEKLER SIZ BOYŞE YAPARSANIZ O ADAMLAR TAS MI YESINLER LUTFEN DUYARLI OLALIM BEN DE URETICIYIM MUHABBET 50 MILYONA ALACAGIMDE SATMAM PRENSIP MESELESI .. AMA PET SHOP OLDUMU MANGALDA KUL BIRAKMAM HAKSIZMIYIM SIZ SOYLEYIM HEM URETENLER HEM TUKETENLE HEMDE PET SHOPLAR [email protected]
Sayın avcı09 sen değilmisin internetten nesli tükenen bir hayvanı satmaya uğraşan alttaki ilan kimin duyarlı olmaktan bahsedene bak :) (ARKADASLAR ELIMIZLE YIRTICI BIR KUS YAKALADIK TARLADA YA SAHIN YA DOGAN MUHTEMELEN DOGAN 1 HAFTADIR YILAN ILE BESLIYORUZ VE ILGILENEN OLURSA SATACAGIM 500 YTL .. ALISTI YASAMAYA YADA SATILMAZSA DOGAYA SALACAGIM TEKRAR 1 HAFTA SONRA ACELE EDIN ASLINDA BIR ISTEGIMDE SATILMAMASI CUNKU DOGANIN DENGESINI BOZMUS OLACAGIM ILGILENENLERE [email protected] İL AYDIN )
Daha öncede yazmıştım yine yazayım şahin doğan kartal yakalamak almak satmak suçtur milliparklar merkez av kanunu tazminatlar bölümü madde 39 kartal doğan şahin yakalamak satmak almak cezası adedi 5 500 000 milyon tl aşağıdadaki mail adresini ihbar kabul edip işlem yaptırıyorum bilgilerinize Tayfun Buyukoğlu
SAYIN AVCI09 ELİNİZDE BULUNDUĞUNU SÖYLEDİĞİNİZ YIRTICI KUŞU BİR AN ÖNCE DOĞAYA BIRAKINIZ... AKSİ TAKTİRDE HAKKINIZDA YASAL İŞLEM BAŞLATMAK ZORUNDA KALACAĞIM... TÜM ARKADAŞLAR LÜTFEN BU HAYVANLARIN AVLANMASI SATILMASI VB. KONULARDA BİRAZ DAHA DUYARLI OLALIM... SAYGILARIMLA... RİZE ATMACACILIK KÜL. YAŞ. VE ATMACALARI KOR. DERNEĞİ BAŞKAN YARD. MUAMMER KARAKAN