elinde otumu temiz bozuksuz bülbül nagmeli melez araniyor elinde olan arkadaslar fiyat bildirirlerse sevirim
hocam merhaba!!!!!bendekileri sattım saka ötümlüydü....istersen bir amcamız var ankaralı,onda bir akgerdandan gelme var satıyordu enson.temiz bülbüllü ama öyle hit kıııır lı değil.vayvacıkları, vaciles saksakileri ötüyor gulu guvacıda var kuşta ben kendim dinledim.......sorim ne kadar derse ona göre sana yazim oldumu?
arkadaşım!!!!ne fiyat aralığı düşünüyorsun?kuşu gelicek dinleyecekmisin nasıl olacak?bunlarıda yazarsan memnun olurum.benim kanımca kuşu dinle öyle al.bu amca istanbula gelecek yakında.birde elinde istanbullu meşhur bir bülbülcü var(isim vermiyorum o kendi söyler)onun kuşuda bu bizim amcada..bakar ona göre alırsın en son gördüğümde satıyordu kuşları bir fiyat versinde ben sana yazarım burdan eğer ciddi alıcı isen!!!!!!!!!!!!
Arkadaşım ilgilenirsen Türkiye yarışmasında 1-2 ve 4. olmuş kuşlar bende Hepside parçalı çok güzel kuşlar vede saka ötüyorlar.madalyaları ile birlikte verebilirim.Mesaj atabilirsin
🔒 Üyelere Özel
arkadasım kus sızın fıyat sızın sız vereceksınız ben kusun fıyatını bellı edememkı bu etık bı durum degıl yanı bılgılendırısen sevınırım
Türkiye 1.si 2.si ve de 4.sü hepside parçalı Madalyası ile birlikte verebilirim ilgilenirseniz
Kardeş biraz geç döndüm kusura bakma!!!!!!!!!!ben aradığımda sordum dedim halit amca sendeki melezler ne oldu?onun birini kendine saklamış, öbürünü satmış ankarada birine!!!!!350 $ a anlaşmışlar pazarlığı kestiklerinde!!!!!!!!bu elindekini satmaktan vazgeçmiş kendine saklıyormuş!!!!!!!!!
merhaba arkadaşım bende bir tane nağmeli ötüşlü melez var ilgilenirsen 🔒 Üyelere Özel