arkadaşlar elinde dişi şaklar kuşu olan varsa almak istıyorum istanbul içi olursa sevinirim
arkadaşım bende kastamonu abanadan gelme bir çift şakrak var aldığım yerde 2 çift daha var ama tek vermiyor bende tek vermek tarafdarı değilim ben kuşların çiftine 150 verdim çift düşünürsen konuşabiliriz illa dişi istiyorsan arkadaşla konuşabilirim fiyat sana uyuyorsa?
sayın fanatik slm bendede 1 çift şakrak var fakat kuşlar çok yabani örtü methodu bu kuşlardada uygulanıyormu merek ettiğim için soruyorum ek olarak bende eski ortabayırlıyım
Rizeden yollayabılırım tanesı 50 tl olur dişi şakrağın.
zafo arkadaşım ben kuşları geçen çarşamba aldım henüz 1 hafta olmadı benim kuş çok çırpınmıyorlar yakşalık 1 ay olmuş kafese gireli ben hiç bir kuşu kapatmam sakamda açık öter floryamda benim burdaki bir çok insan gibi kuşumu başkalarına gösterip övünme gibi bir kaygım yok şakır şakır ötüyorlar kuşlarım hemde yanlarında duruyorum kafes yerdede olsa dersleniyorlar inan florya bugün kafesi temizlerken kaçdı tahta kafesin alt teli kırılmış kaçmadı bile kafese kondu elimle aldım kalbi bile çarpmadı kuşun floryadan bahsediyorum arkadaşım sen hiç ele alınıpda çırpınmayan florya gördünmü?inan bana eski mahallelimmişsin bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur üzerini gaste kağadıyla örttüm şakrakları yeniler ürkmesinler diye erkek 1 aylık erkek şakır şakır ders yapdı hayvanlar insanlardan daha vefalılar arkadaşım yediklerini gördükleri sevgiyi asla inkar edmiyorlar benim yemlerimi aldğım aktar diyorki bu kadar itinayla beslenen kuşlar daha konuşmaya başlamadılarmı diyor:)şaka bir yana sevgi göster iyi bak eğer birilerine hava atmak gibi bir kaygın yoksa bırak hayvanlar güneş yüzü görsünler zaten özgürlüklerini ellerinden alıyoruz birde f tipi kapalı cezaevine koymayalım kuşları hiç olmazsa etrafı görmeye hakları var alışana kadar fazla yaklaşma kafeslerine benimkiler 1 haftada alışdılar bana bilirsin sağlıklı kuş yerine alışan kuş öter bence kapama bırak hayvanlar sana ve yeni ortamlarına alışsınlar dişi biraz daha agresif ama erkek tünekden zıplamıyor beni gördüğü zaman anca yemlikleri alırken çırpınıyor
fanatik arkadaşım slm cvbını aldım tşkler şimdi konu şu benim kuşlardanda dişi acaip uysal ama erkek delirmiş durumda 1 de beslediğim kafes hagean 80X45 büyük 1 kafes korkum kendilerini vurup yaralamaları yeme gelince en son belçikadan sırf bu kuş cinsi için üretilmiş olan 3 çeşit mama aldım hayvanlar adeta bayıldı kefesin durduğu ortam ise çiçeklerin arası adeta 1 orman neyse biraz daha bekliyip görmek ötesinde 1 çare kalmadı çırpınmaya devam ederse salmak zorunda kalıcam bu esnada adım zafer