Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
0 numara terrier yavruları
evde özenle baktığımız terrier yavrularımız 60 günlük oldular ve artık sahiplendirilme zamanları geldi.4 erkek,aşıları ve parazit tedavileri yapıldı,annelerini emmeyi azalttılar,her yemeği ve kuru mamayı yiyorlar.
yavruları ücretsizmi veriyorsunuz
fiyat ve irtibat...ermiş degiliz inmisin cinmisin mesajı bırak somra ruh gibi kaybol...
Daha 1 gün geçmiş arkadaşlar,sabırlı olun. Ne ilanlar gördüm ben burada yıllar sonra cevaplanan. :)
ücretsizdir umarım eğer ücretsizse ben alabilirim büyük evim var istanbuldayım apartman köpeği arıyorum
arkadaşım bi cevap versen yavruları ücretsizmi veriyorsun ücretsizse hemen alıcammm
todesengel17 ermiş olduğunuzu iddaa etmedim zaten.insan önce bir selam verir.yavrular 200 tl.
marhaßa bahceli bir ewimiz var bakabiLeceğimizi düşünüyoruz karDesim hasTa oLduğu iCin desTek oLabiLecek ve onu mutLu edeßiLecek bi köpek arıyoruz oyüzden köpeğinize taLipiz bundan öncede 1 köpek daha baktım ama yası dolduğu icin öldü
cashxD merhaba.size ulaşabileceğim bir numara ya da mail adresi bırakırsanız daha iyi olur.