Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

0 numara terrier yavruları

evde özenle baktığımız terrier yavrularımız 60 günlük oldular ve artık sahiplendirilme zamanları geldi.4 erkek,aşıları ve parazit tedavileri yapıldı,annelerini emmeyi azalttılar,her yemeği ve kuru mamayı yiyorlar.

img

göbi

16 yıl 4 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yavruları ücretsizmi veriyorsunuz

img

casper1907

15 yıl 2 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

fiyat ve irtibat...ermiş degiliz inmisin cinmisin mesajı bırak somra ruh gibi kaybol...

img

todesengel17

15 yıl 2 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Daha 1 gün geçmiş arkadaşlar,sabırlı olun. Ne ilanlar gördüm ben burada yıllar sonra cevaplanan. :)

img

mfe

22 yıl 8 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ücretsizdir umarım eğer ücretsizse ben alabilirim büyük evim var istanbuldayım apartman köpeği arıyorum

img

siryasin

15 yıl 3 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım bi cevap versen yavruları ücretsizmi veriyorsun ücretsizse hemen alıcammm

img

casper1907

15 yıl 2 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

todesengel17 ermiş olduğunuzu iddaa etmedim zaten.insan önce bir selam verir.yavrular 200 tl.

img

göbi

ÖZEL MESAJ

marhaßa bahceli bir ewimiz var bakabiLeceğimizi düşünüyoruz karDesim hasTa oLduğu iCin desTek oLabiLecek ve onu mutLu edeßiLecek bi köpek arıyoruz oyüzden köpeğinize taLipiz bundan öncede 1 köpek daha baktım ama yası dolduğu icin öldü

img

cashxd

15 yıl 2 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

cashxD merhaba.size ulaşabileceğim bir numara ya da mail adresi bırakırsanız daha iyi olur.

img

göbi

ÖZEL MESAJ