veterinerlerin aşı fiyatları resmen uçmuş,bu kadar enayi olmayalım arkadaşlar.oturduğum yerde belediyenin veterinerlik hizmetlerinden faydalanmak istiyorum ancak nerededir nasıl gidilir bilmiyorum.izmir bornovadayım.orada fiyatlar daha uygundur muhtemelen,bilen biri varsa bana ayrıntılı olarak anlatsın yaw bunların yerini..
Karşıyaka belediyesininki Sports International''ın orada. Doğru diyorsunuz pahalı fakat belediyenin veterinerlerinde, özel veterinerlerin yaptığı kadar kaliteli aşılar yapılıyor mudur acaba?
arkadaşlar doğru aşı fiyatları pahalı ama sanırım senin pahalı bulduğun aşılar avrupa orjinlidir. 10 ytl ''yede aşı var iran orjinli yani senin elinde . senin pahalı bulduğun aşı fiyatı ne kadar acaba? hayvanların satış fiyatı aşısız asgari 250 dolar olduğuna göre ve rutin aşılar yılda 1 yapıldığına göre sanırım yakınman biraz yersiz .ha çok yüksek geliyor ise İzmir İl Tarım Müd. hayvan sağlığı dairesine başvurmanda fayda var. ok
arkadaslar bence sehrinizde bulunan üniverstelerin veterinerlik bolumune gıtmelısınız!emin olun özel veterinerin yaptıgı herseyı ve gosterdıgı ilginin katkat fazlasını gösteriyolar özel veterinerliklere para kaptırmak yersiz üniversteler varken!!!
iliminate186 haklısın arkadaşım yazdıkların doğru ama şunuda unutmayalım bence havanlaru-ında insanlar gibi sabit doktoru olmalı.sonra geceleri ün. kapalı bilemiyorum tercih meselesi bunlar. hem para kaptırmak falan bence hoş ifadeler değil, o insanlar yıllarca okuyorlar sanki kumarhaneye parakaptrmış gibi değerlendirmeyelim.ok
HER İLİN VETERİNER HEKİM ODASININ BELİRLEDİĞİ BİR FİYAT VARDIR... BU FİYATIN ALTINDA YADA ÜSTÜNDE FİYATLARA AŞI UYGULAYAMAYIZ...AYNI OLAY İNSAN HEKİMLİĞİ VE DİŞÇİLİKTEDE GEÇERLİDİR DOLAYISIYLA....VE ŞU VAR FAKÜLTEDE DE BELEDİYELERDEDE AŞŞAĞI YUKARI AYNI ÜCRET SÖZ KONUSU...3-5 YTL FARKEDER ODA YOL PARASINA TEKABUL EDER
slm arkadaşım.bence yanlış düşünüyorsun ki nekadarda bir iğne vurduruyor,yada nekadarda bir vet.e götürüyorsun da bukadar pağlı geliyor anlayamıyorum..bence vet ler bunu hakedyorlar hatta fazlasını bile ve şuna da emin olmanı isterimki hemen hemen heryerde aynıdır fiyatlar az bişiy farkederki bu da illa bişekilde çıkar zaten...bebeklerimiz bukadarınıda hakediyor hadi ama...