Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
2 aylık yavruları ücretsiz vermek istiyorum
anne ve diğer kardeşlerinin masrafları arttığı için 2 adet dişi pitbull yavrularını sahiplendirmek istiyorum. ücretsiz.
ben yavrulara talibin uygun olursa görüşelim 05435105600 [email protected]
merhabalar yavrularınıza ben iyi bakabilirim numaram 0535 897 8055 benimde 1 dişi 1 erkek alman kurdum vardı. yaşlandılar şimdi yeni yavru bakmak istiyorum. lütfen..
Merhabalar . Yavrulardan Bırıne Talibim Eger Sahiplendırılmedılerse Geniş Evim Ve 70m2 bahçem var En iyi Sekilde Yavrunuza Bakabılırım . Iletısım Kurarsanız Sevınırım Msn : [email protected] Tel : +90 534 297 70 70
dostum ben de sahiplenebilirim.bahçeli evim var.düşünürsen çağrı at.ben sana dönerim 0554 809 43 99
merhaba ankaradayım ikisinide alabilirim 05359469539 bahceli gecekonduda yaşıyorum iyi bakarım
köpeklerle arma iyi daha önce sibrya kurdu ve tiger besLedim o yüzden köpeklerle aram ii ve hayvanlarımın hepsi yası dolduğu icin öldü kendime bir dost olabilecek köpekler arıyorm ikişsinide alabilirim maksart ayrılmasınlar
Ben alabilirim 2 sinide alabilirim 1 inide yerin nerdeyse ben gelir alırım ama istanbuldaysan msn ekle ordan görüşelim [email protected]
öerhaba ben ikisinide alabilirim isterseniz bahçeli evim var izmirde uygunsa görüşelim 05544189205
eğer görüştüğümüzde sizin içinde uygun olursa ben kızlarınızdan birine talibim irtibat için [email protected]