Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
2.5 aylik erkek husky (malamut)
Bahcesi olan, eve hapsetmeyecek ve iyi bakabilecek bir sahip bulmak istiyoruz. Yavru Istanbul`da. Sehir disindan isteyenlerin gelip almalari gerekecek. Kargoya vermek sözkonusu degil. Yavru safkan ilgilenenlere fotografini gönderebilirim.
slm. ben malamuteleri çok sewerm hastasıyım bn alıp beslemek. istiorum denizlideym ewin bahçesi oldukça büyük çünkü kasabada yaşıyorum isterseniz sahiplenirim. ltfen cvb werin.05413479411
merhaba ben alıp beslemek istiyorum tekirdağdayım isterseniz hmen gelip alabilirim bana numaranızı veya msn bıkarıksanız sevinirim
0532 270 78 90 numarali telefondan görüsebilirsiniz tesekkürler...
Resmini görmek isteyenler için... http://www.sahibinden.com/2_5_aylik_100_saf_kan_mavi_gozlu_erkek_husky_malamut_-25WQQaXQQ21774101WQQpXQQdisplayitem
Slm istanbulda oturuyorum bahçeli bir eve sahip değilim ama evimiz 2 katlı ve çatı katında çok çok geniş bir balkon var arzu ederseniz köpeğinizi almak istiyorumm
casper1907 , bugün icerisinde 0532 270 78 90 dan ararsaniz ve müsaitseniz köpegi görebilirsiniz, görmek isteyen baskalarida var bugün cünkü. Umarim en ii bakacak eve gidecek. Birde önemli bir not, cok enerjik gün icerisinde sabah aksam 1 er saat tuvalete cikarmak onun icin malesef yetersiz kalacak, ev cevresinde rahat dolastirabileceginiz yerler var m? cok fazla ilgi istiyor ve tüm gün calisiyorsaniz evde yalniz kalacaksa cok zor mutlu olmasi. Bunularida gözönünde bulundurun lütfen.
fiyatı nedir!!!!!!!!!
verdigimiz linkte fotografini ve detayli bilgiyi bulabilirsiniz