Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

ENGLISH COCKERSPANIEL IMIZI EMANET EDECEK YENİ YUVA ARIYORUZ ..

OĞLUMUZ 8 YAŞINDA & AİLEMİZİN BİR BİREYİ .OLDUKÇA DUYGUSAL İTAATKAR & ZEKİ . FAKAT ÖZEL BİR SEBEPTEN DOLAYI AYRILMAK ZORUNDAYIZ.BU BİZİM & ONUN PSİKOLOJİSİNİ BİR SÜRE BOZACAK.FAKAT BİZİM GİBİ ONU SEVGİYLE YAŞATICAK , ÇEVRESİNDE BAHÇE PARK BULUNAN BİR YUVAYA VERMEK İSTİYORUZ. BUNLARI YAZIYOR OLMAK BİLE BENİM İÇİN ÇOK ZOR .. İNSAN BİR EŞYASINDAN BİLE VAZGECİP AYRILAMAZKEN ,KÖĞEPİNDEN YANİ DOSTUNDAN AYRILMAK ÖYLE ZOR Kİ .. HAYATTAKİ TEK KARŞILIKSIZ SEVGİ ,KÖPEK SEVGİSİDİR .. LÜTFEN İYİ ŞARTLARDA BAKILABİLECEĞİNE İNANDIĞIM BİR YUVA OLSUN .. İSTANBUL BAHÇEŞEHİR BÖLGESİNDE İKAMET ETMEKTEYİZ.

img

seda_paşa

15 yıl 4 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrblr seda hanım ben cemal yeni evliyim ve eşimle beraber evımızde hayvan beslemeye karar verdık burdakı bır ıkı ilanada basvuru yaptık fakat bı cevap veren olmadı sizi temin ederimkı kopegınıze iyi bakarım fakat cocker hic beslemedim bana bilgi verirseniz istediginiz zamanda gelip gorebılırsınız buarada cockerların yasam suresı nekadar oluyo :9 bılmıyorum sızınkı 8 yasındaymıs irtibat 05557371181 [email protected]

img

uyumsal

15 yıl 4 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ