Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

farklı kuşlar!!!!aranıyor!!

Arkadaşlar!!! elinde himalayan floryası,karabaşlı himalayan floryası,sibirya gri şakrak kuşu ve takım bıyıklı baştankara olanlar [email protected] adresine yazarsanız kuşlara talibim fiyat konusunu özelden görüşelim!!!!!!!ayrıca uzun kuyruk baştankara takım ve kahverengiagat mutasyon florya dişi aranıyor!!!!!!Samsunlu(floryacı)mehmet ali

img

maga_3455

15 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilk evvel bilezikli kuşlar tercih edilecektir!!!!!!!!bulunamaması durumunda diğer haller değerlendirmeye alınacaktır..

img

maga_3455

ÖZEL MESAJ

güncel!!!!!!!!!!!!

img

maga_3455

ÖZEL MESAJ

güncel!!

img

maga_3455

ÖZEL MESAJ

Sibirya giri şakrak kuşu nasıl oluyor resmı varmı bızdekılere benzıyormu.

img

mustafaokur5353

17 yıl 5 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Mustafa abi döndüm !

img

zafo

18 yıl 10 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mustafa abi!!o biraz benziyor ama rengi farklı tabii,bizim dişi şakraklar gibi gri değil,grisi farklı...rus sitesinden veya kazakistan sitesinden resimleri indiririm......bir ara getirdiler burda vardı.şimdi arıyorum ama yok galiba ve bilende pek yok sanırsam

img

maga_3455

ÖZEL MESAJ

Dediğim gibi mustafa abi!!dişisi bizim şakrağa benziyor ama erkeği agat sakanın sırtının renginde bildiğin gri.. pyrrhula pyrrhula linnaeus:bu bildiğimiz şakrak kuşu yani fiyo pyrrhula cineracea canabis:bu benim dediğim sibirya şakrak kuşu

img

maga_3455

ÖZEL MESAJ

http://www.birds.kz/Pyrrhula%20cineracea/index.html bu linkten bakabilirsiniz......????? ??????? Grey (Baikal) Bullfinch mustafa abi linke bakabilirsiniz

img

maga_3455

ÖZEL MESAJ

Resimlerı baktımda bızdekılerden pek farkı yok gıbıme geldı,neden ıllede onlardan arıyorsunuzkı. http://img502.imageshack.us/img502/7007/dsc08218n.jpg

img

mustafaokur5353

17 yıl 5 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ