Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
forhunters varlık içinde yokluk :(
çıkmayan yumurtalar ilk yumurta 16 ocakta çıktı..bugün 13 şubat aradan 28 gün geçti çatlamadı yumurtalar.bir gelişme yok ve çok küçük yumurtalar ilk günki gibi küçükler...!!!! ne yapmalıyım almalımıyım yumurtaları yuvadan. dişi bayağı zayıfladı.. alırsam yumurtaları ne kadarda dişi kendini toplar we tekrrar yawru yaparlar sağlıklı bir şekilde bilen warsa yardım ederse sevinirim saolun şimdiden
cevap yazdım konu: BURADAN BİLGİ ALIN(İNTERNET SİTESİ) adlı konuda
son yumurtanın üzerinden 18 gün gectiğine göre artık bos olduklarına emin olabilirsin. normal sartlarda kusunun bunu anlayıp yumurtları atması lazım ama seninki atmmıs. kusun yemeden içmeden kesilip tüy döküyosa yumurtaları kusuna göstermeden alıp atabilirsin. ama bu durumda erkek ile disiyi 15 gün kadar ayrı tut ki disi kusun uygun duruma gelene kadar beslensin güçlensin...
evet haklısın...
tmm hocam saolun eyvalh.. kuşları saldık onlar yokken aldım yuvadan yumurtaları baktık girip çıkıp yuvada yumurta arıo tekrarr koydum yumurtaları ve hiç bişey olmammış gibi tekrardan yattı yumurtalara bugün aldım zarten yumurtaları sen bana demiştin önceden son yumurtadan sonra 18 gün say die ondan almadım belkı çıkar die..ama dierleride boş çıkar heralde kısır olabılırmı erkek yada dişi
bsy degl