Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

SAKA VE İSKETE ALMAK İSTİYORUM

kafese oturmuş öten erkek saka ve iskete almak istiyorum ancak benim yüksek para ödeme sansım pek yok istanbul anadolu yakasdındayım arkadaslar ucuz kuş vermek isteyen dostlardan destek bekliyorum

img

arthurrking

15 yıl 4 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım elimde istediğin kuşlardan mevcut en az 5 aylık kuşlar hepsi kafese oturmuş ve dersdelersenin ucuz anlayışın nedir bu mevsimde çok ucuza kuş bulamazsın?

img

dogusdanfanatik

15 yıl 5 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elinizdeki kuşların fiyatlarını bildirirseniz bütçeme uygunsa alırım sebgili dostum

img

arthurrking

ÖZEL MESAJ

arkadaşım bendeki sakalar hep sezonda yüzlerce sakanın içinden seçilmiş sakalar ben her sakayı kafese koymam para ile aldıklarımın o zamanki parası 50 tlydi arkadaşım meraklı insan için kuşun maddi değerinden çok bize verdiği haz önemlidir ben sana bu sezonda ucuz saka bulamazsın diye seni bilgilendirmek istemişdim şu anda isketem tek bir tane üretim için sakladım bu zamana kadar ama sakalarım çok fazla vasıflı olmayanları renk olarak aynı paraya verebilirim

img

dogusdanfanatik

15 yıl 5 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arthurrking Kardeşim telefonunu bırakırsan ararım yeniysen sana uygun fiyata veririm merak etme iyi akşamlar

bana 0552230 63 63 nolu telden yada [email protected] dan ulaşabilirsiniz

img

arthurrking

ÖZEL MESAJ

arkadasım elimde fazlalık var 3 tane saka al 100 tl öde sakalar parlak boylular yer sıkıntısı çekiyorum

DEĞERLİ ARKADAŞLAR KUŞLAR TEMİN EDİLMİŞTİR HERKESE TEŞEKKÜRLER

img

arthurrking

ÖZEL MESAJ