Ücretsiz Kedi Verenler

iran kedime bakabılecek bir yuva arıyorum
istanbulda kedimle bir yasıyorum fakat iş degısıklıgı yuzunden kedımle ılgılenemıyorum ve celoma yuva arıyorum...

mrb bende ıstanbuldayım suan kedınız kaç yasında ayrıca tel numaram 🔒 Üyelere Özel maılım 🔒 Üyelere Özel ıletısım ıcın bılgı vermemıssınız bende sahıplanmek ıcın bı kedıcık arıyorum.e

merhaba kedinizi sahiplendirdiniz mi ben sahiplenebilirim daha öncede iran kedisi besledim güvenle bakarım cevap verirseniz sevinirim

daha önceden güngören belediyesi barınagında gönüllü olarak çalışmıs hasta kedileri evimde refakat ettirmişimdir bakırköy petline istanbul caddesinde petshop magzasında satış sorumlusu olarak calıstım eşim calısıyor ve ben bütün gün evde yalnızım onunla ilgilenebilir ve ömrünün sonuna dek ona çok iyi bakabilirim...🔒 Üyelere Özel

kedinizi sahiplendirmediyseniz sahiplenmek istiyorum..🔒 Üyelere Özelden bana ulaşırsanız sevinirm.

slm istanbul pendikte oturuyorum öğretmenim evde 8 aylık bir iran pisim var hem ona hemde bizlere arkadas olarak bir iran pisisi sahiplenmek istiyorus..ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel telim 🔒 Üyelere Özel msnm görüşmek üzre..

mrb. jkedicik duruyormu hala ilgilenebilirim....

kedim;3 yaşında saf iran kısırlaştırılmamış aşıları tam dişi kül renginde çok tatlı oyunu seven şekermi şeker bi kedi.aslında hiç vermek istemiyorm ama çalıştığım için bakmakta zorlanıyorum ona yeteri kadar vakit ayıramıyorm en az benim kadar iyi bakabilicek birini arıyorum. not:acil!!! ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel numaralı telefndan ulaşablrsnz.

Yanıtlamak için giriş yapın