Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

ankara`dan golden retriver cinsi köpeğimi sahiplendirmek zrundayım...

4 aylık golden retriver cinsi köpeğimi ailevi nedenlerden dolayı sahiplendirmek zorundayım...aşıları,tuvalet eğitimi,temel eğitimi tamdır.çok yakışıklı bir erkek.ilgilenenler lütfen irtibata geçsin...

img

evsen88

15 yıl 2 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İzmire gönderme gibi bi olasılığınız var mı ? Bide fotolarını görebilir miyiz ? [email protected] buradan bana ulasabilirsiniz

img

pasha35

ÖZEL MESAJ

slm kardeş birazdaha bilgilendirirmisin satılıkmı ücretsizmi cep bekliyorum

img

yunus06885

ÖZEL MESAJ

merhaba bende köpek arıyordum ilanınızı gördüm ankaradayım almak isterim tel 05359469539

img

kondarkan

17 yıl 3 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhabalar Ben İstanbuldayım 2 ay önce golden cinsi köpeğim öldü köpeğinizi almayı çok isterim lütfen arayın veya mesaj falan atın 0539 964 28 53

img

siryasin

15 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam Ben talibim yavruya... Fabrikada beslenecektir.İstediği gibi koşup oynayabileceği,Sürekli veteriner gözetiminde bulunacağı ve çok iyi besleneceği bir ortamımız var...Bunun haricinde onunla sürekli ilgilenecek bir personelimiz,ve sevecek yüzlerce çalışanımız var:) 05069788580 Telefon numaranızı verirseniz bende arayabilirim sizi...

img

hmersar

20 yıl 7 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, Ankara da teraslı bir evde yaşıyorum. Tatlı ufaklığı evlat edinmek istiyorum. [email protected]

img

shule

15 yıl 2 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba benim uşakta 70 dönüm arazim ve çiftliğim var golden köpeginizi vermenize çopk üzüldüm ben ona bakarım ..05544189205 irtibata geçerseniz sevinirim

img

serkananil

16 yıl 11 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben de Ankara`da oturuyorum evim bahçeli fakat evimde bakmak istiyorum.Çünkü 1 ay önceki köpeğim cosinus de bnle yaşıyordu cinsi goldendı. tasmas yemi hala duruyor.ilgilenirseniz sevinirim.irtibata geçebiliriz düşünürseniz

img

goldenneslihan

15 yıl 2 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

iyi günler ben ankarada G.O.P da oturuyorum...sevimli ve bahçesi uygun bir evimiz...1 ay önce bir köpek alduk petshoptan ancak orda sanırım soğukta kaldığı için zatüre olduve 1 hafta veterinerde kaldı ardındanda öldü...artık petshoptan almayı düşünmüyorum ve 18 yaşında ki kızımın doğum günü hediyesiydi kızım çok üzüldü...eğer bebeğiniz hala sizdeyse ve hala vermeyi düşünüyorsanız irtibata geçmeyi çok isterim..iyi günler bu adresten ulaşabilirsiniz... [email protected] 05444116789 bu numarayada mesaj atabilirsiniz

img

azkeel

15 yıl 2 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ