Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
KANARYA İLE SAKA BAŞKA IRK TAKAS ETMEK İSTEYEN VARMI?
KANARYA İLE SAKA BAŞKA IRK TAKAS ETMEK İSTEYEN VARMI? KANARYA ÜRETİCİSİYİM ÖTEN SAFKAN KANARYALARIM VAR TAKAS ETMEK YADA PARA KARŞILIĞI İSTİYORUM CİNSİ FARKETMEZ DAMIZLIK OLSUN YETER TAKAS EDEBİLİRİM İLGİLENEN LER ARIYABİLİR. 05352231923-0555 220 16 62 [email protected]
iyi günler elimde saka ve florya var hepside harika kuşlar. düşünürseniz 5446739190
selam hüseyin karakas msn adresinizi verebilirmisiniz? doğa kuşu lazım da.
arkadaşım elimde hemen hemen her türlü doğa kuşu var saka florya fanyata iskete elimde roller agat isabel dişilerim var melez için çok kuş topladım bu sene sende hangi cins kanaryalar var mail adresin mail almıyor bilgin olsun eğer istanbuldaysan her türlü uyar bana takasda olur satışda olur ben istanbul güldepedeyim
dogusdanfanatik arkadaşım msn adresini yazarmısın
arkadaşım [email protected] adresim 05423748615 tel numaram her şey uyar bana takas satış elimde çok kuş var salmadalar yem dayanmıyor birbirlerini hırpalıyorlar biraz azaltmam lazım kuşları
dogusdanfanatik İSTANBUL / KAĞITHANE 14 Mesaj msn nizi ekledim msn adresiniz doğru değilmi
evet doğru ama internete iş yerinden giriyorum buradan msn açamıyorum eğer mesaj yazarszanız cvp veriririm yada telefonla konuşabiliriz siz istanbuldamısınız istanbuldaysanız hangi semttesiniz?
ben istanbul dışındanım bana saka-flurya-iskete lazım dişi erkek fiyatları en son ne olur ve kaç aylıklar yada bileziklilermi?
arkadaşım ben hiç şehir dışına kuş göndermedim bu sanal alışverişten anlamam ben alacağım kuşu kendim bakar ve beğenirsem alırım resim koyma imkanım yok buray sende görmeden nasıl karar veripde alacaksınki kuşları? kuşlarımın hemen hemen hepsi geçim kuşu geçen seneden kalma 2 sakam var birisi çift kenesetli diğerinin kanadı kırık çocukların elinden aldım dişi 2 floryam var 2 tane dişi sakam var bir dişi fanyatam var kuşlar yolda telef olabilir kargoylada hiç canlı hayvan göndermedimde almadımda arkadaşım sana yardımcı olamam sanıyorum