Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
aciilll kulcka maknsi
s.a. bende bu işe yeni başlıycam bildiğiniz uskdar cıwarnda buzdolabı tamrcsı warmı uskdr merkz selımıye doğancılar z.kamıl taraflarında
Sevgili Okan kardeşim.Büro tipi 1 tane buzdolabı var bende.Yerim SAKARYA merkez.Tren istasyonuna yakın.çok meraklısın anladım.ama içine malzeme masrafı olarak 180-240 tl tutuyor diye ben yapmaktan vazgeçtim.VGS TİX9 yeni model olanından aldım.MİX9 da var.Profesyonel makina ama manuel.ben çok memnunum.tavsiye ederim.yok illa ben buzdolabı istiyorum dersen sana verebilirim.tamam mı kardeşim.hadi hayırlısı ile bol evciller
iyi günler TIX9`u kaça aldınız merak ettim.bir de resmini koyabilirmisiniz nasıl birşey Teşekkürler
Sayın BALKES kardeşim.size telefonunu vereyim.VGS Barış bey.0532.3677899. görüşün.Ben 2 adet özel sipariş yaptırdım.üzeri şeffaf.içinde yumurtalar görünüyor.yavru çıkışlarını da görebilirsin.şeffaf malzeme çok pahalıymış seri üretime henüz geçmediler.Ahmet Orhan.denizlici tavsiye etti derseniz size de güzellik yapabilir.bizler kulucka.net üyeleriyiz aynı zamanda.vgs de öyle.hayırlı olsun size de.bol çıkımlar.bol evciller
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim Ahmet Bey
slm denizlici abim ben düzcede oturuyorum adapazarınada arada geliyorum bende bu işe hastayım yeni başladım sizi ziyaret etmek isterim kabul ederseniz saygılar...
slm arkadaşlar.full otomatik veya manuel kuluçka makineleri bende mevcut veya hazırlamak isteyenlere parçalarını da satabilirim.izmirdeyim.gsm: 0 539 209 16 22 msn: [email protected]
balkesli kardeşim bende balıkesir merkezdeyim sizinle tanışmak isterim num:546 803 21 64
VGS FİRMASI OTOMATİK MODELLERİDE ÇIKARDI MAKİNALAR ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR İSTERSENİZ BİRDE ONLARA BAKIN TAKSİT SEÇENEĞİDE VARMIŞ.