Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

yumurtalar için yardım

herkese iyi forumlar,dün bir arkadaşımdan yumurtalarıyla birlikte çift muhabbet kuşu aldım eve getirdim fakat bugün sabah dişi kuş yumurtalardan kalktı genelde dışarda duruyor,bu durumda yapmam gereken birşey varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim

img

vtec

19 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yer değisikliklerinde en çok rastlanan sorundur bu. kusunu ketrar arkadasının evine götür eğer gec kalmamıssanız kusun da gönlü olur tekrar yatarsa yavrular yumurtadan çıkınca geri getir o zaman sorun olmaz...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

işlerden dolayı götürme şansım imkansız bu şekilde devam ederse yumurtaları alıyımı?

img

vtec

ÖZEL MESAJ

ALMA ONU NE OLURSA OLSUN GERİ GÖTÜR YOKSA YUMURTALARIN İÇİNDEKİ BEBEKLER ÖLÜR NE KADAR ÇABUK OLURSAN O KADAR İYİ KAYBETTİĞİN HER SANİYE ALEHİNE SÖYLİYİM.....:(:(:(:(:(

img

aalpkuscu87

15 yıl 5 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yer değişiklıgınden kırıyorlarsa :( hocam o zmn bizim 2 yumurtada ondan kırdılar...ama her kuş satmaya çalışan arkadaşlar altı yumurtalı kuşlar satıo :(

img

forhunters

15 yıl 6 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

vtec yumurtaları altından alıp kuslarını küstürme bos oldugunu anlayınca zaten kusların kendileri altından atacaktır...

img

gokhankuscu84

ÖZEL MESAJ

evet

yaklaşık 1 hafta beklettim ama yuvaya birkez olsun girmedikleri için yumurtaları aldım,dediğiniz gibi küsme durumu oluştu galiba,özellikle dişi kuş çok hareketsiz bu normalmi belirli br geçiş süresi varmı?

img

vtec

ÖZEL MESAJ

normaldir zamanla atlatacaktır ama 15-20 gün kadar sürecektir...

img

gokhankuscu84

ÖZEL MESAJ

bncede ama 15-20 gün den kuşkuluyum 25-30 gün sürer banada oldu aynı şey kalbini zor geri kazandım .....