Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

çatlamayan yumurtalar

as herkeze .... kuşlar 6 tane yumurta yaptı (1.ci yumurta 7 sinde) (2.yumurta 14.ünde) (3. yumurta 16 sında) (4.cü yumurta 18 inde) (5.ci yumurta 23 ünde) (6.cı yumurtada 26 sında)dişi yumurtladı ve ilk 2 yumurtasuını kırdı ocak 7 ile 14 ünde çıkan yumurtaları... şubatın 9 u oldu hala yumurtalarda çatlama yok ama dişi full yuvada..bazen erkek yuvaya girmesini engellıo dişinın dişide çok ses çıkarıo.erkek yuvada oluo kendi dışarıda yine bağırıo erkek çıkıo yuvadan.dişi hemen atlıo yuvaya kısrlık söz konusumudur.erkek çekoslavak dişi hollanda.. sorunun hangisinde olduğunu nasıl anlarız yardımcı olursanız sewinirim saolun şimdiden...!!!!

img

forhunters

15 yıl 6 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bööle durumlarda en son yumurtadan itibaren 18 gün sayılır 1 gün daha beklenir garanti olsun die sonra bos olduğu anlasılır. hareketleri gayet normal. sorun olup olmadığını bu süre gectikten sonra anlayabilirsin. ocak 26 sından itibaren 18 gün say sonra tekrar haberlesiriz...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

EVET GOKHAN KUSCU84 KATILIYORUM SANA AMA BAZEN GECİKMELER OLUYO BENİM KUŞUN YUMURTASI 23 GÜN SONRA ÇIKTI VE Bİ SORUN YOK BENCE BEKLESİN AMA YUMURTA19. GÜNDEN İTİBAREN SİYAHLAŞIYORSA BOŞTUR DİYE BİLİYORUM BİZİM ESKİ ÇİFTLİKTE ÖYLEYDİ.....

img

aalpkuscu87

15 yıl 5 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar çok saolun eyvallh cewaplarınız için... ilk yumurtanın 21.günü baktık çıkma falan yok mecbur baktık boş die ışıga tuttuk yumurtanın altında çöken hafiif bir sarılık wardı hepsinde hemde... yok hocam baktığımızda dördüde bembeyaz duruyor orda ama inşlaah çıkarlar...saolun ikinizde arkadaşlar eyvallh

img

forhunters

15 yıl 6 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

biseydeğil