Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

cennet papağanım yardım ...

Cennet papağanım yaklaşık 6 aylık oldu. 14 gündür kendi odamda. odamda onunla daha çok ilgilenebildim ve bana gayet iyi alıştı. fakat daha değişik hareketler sergilemesi için neler yapabilirim? Örneğin elden ele atlaması için... Bide gagası uzadığında kestirmek gereklimi yoksa kestirmesekte olurmu?gagasının üst kısmındaki beyazlıklarda da biraz soyulma oluyor, kendini yeniliyor herhalde, tüğlerinde de yenilenme var çünkü... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...(:

img

boncukömer

15 yıl 7 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Birde cennet papağanları konuşmaya pek eğimli olmuyorlarmış herhalde?

img

boncukömer

ÖZEL MESAJ

evet konuşmaya pek değil hiç eğilimleriyok kücük kuş türlerine göre söylüyorum örneğin muhabbet onlarca kelime ögretebilirsin ama cennete bir iki kelime oda belki yanlız cennet papağanları muhabbet kuşu sultan papağanı gibi türlerdn daha akıllıdır bunu göz önünde bulundurursan cenneti daha cok sevebilirsin

img

panicc_atacc

17 yıl 4 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet daha akıllı haklısın... teşekkürler... =) bi tek kafa sallamayı öğretebildim şarkı çaldımı kafa sallamaya başlıyor... kafes te hiç durmuyor salıncak la ve diğer oyuncaklar lada oynamıyor. Dışarda kağıtları kemiriyor kalemlerle oynuyor, kafasına göre takılıyor .. Biraz daha hareketler öğretebilsem daha iyi olucak o konuda da yardım cı olabilirmisiniz ? :)

img

boncukömer

ÖZEL MESAJ

Bende bi cennet papağanı aldım yavruluktan yeni çıktı demişler ama bana yavru gibi gelmiyor küçük olup olmadğını nasıl anlarım.Ve dedikleri gibiyse de alışabilir mi. Yada ne yapmalıyım bilgi verebilecek olan varsa sevinirim..

img

nur89

15 yıl 2 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Benim için konuşması pek önemli değil ama alışmasını istiyorum. şu an çok ürkek..

img

nur89

15 yıl 2 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ