Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
yavru labrador,retriever,alman kurdu melez yavrular için yuva aranıyor.
merhaba,onlara sevgiyle bakabilecek,şefkatli,sıcacık yuvalar arıyoruz.ücretsizdir.henüz çok minikler ve yuva bekliyorlar.onlardan birini sahiplenmek isterseniz aşağıdaki iletişim bilgileriyle temasa geçebilirsiniz. İLETİŞİM=0533 920 92 97 resimler için email= [email protected] TEŞEKKÜRLER.
yuva bekliyorlar.
merhaba çigdem hanım ben sizinle daha once gorusmustum şilede sibel hanımdan alman kurdu yavruları aldım ta ki 1 ay önce hatta2 tane alman kurdu kırmaları yavrusunuda maltepede vega veterınerlıge getırmem ıcın rıca etmıstınız ve getırmıstım geçen hafta cumartesi günü bahçemdeki klubeden çalındı köpeğim ona öylesıne alışmıştık ki ailece aileden bir üye gıbıydi bostancı ve çevresınde aradık hala arıyoruz hala ümitliyiz ama yok çok üzgünüm bu nasıl hayvanseverlik bılemıyorum....ataşehir beledıyesınede kayıt bıraktım belkı bulunur diye...bahçemiz buyuk oldugu ıcın hem sevgımızı verebılcegımız hemde bahcede bır cins alman kurdu ...tekrar bır alman kurduna sahıp olmak ıstıyorum..ona hem sevgi em bakım hemde egıtım saglayabılecek mekanım ve kosullarım var
İLETİŞİM=0533 920 92 97 resimler için email= [email protected]
iletişim= 0533 920 92 97 resimler için email= [email protected]
HEPSİDE SAHİPLENİLMİŞTİR.ÇOK TEŞEKKÜRLER.