Kanatlı Kümes Hayvanları

HİNT TAVUKLARI SATILIK
Babaları Antalya`dan iyi fiyata doktordan geldi. Anneleri İstanbul`dan TT`ten geldi. 250`den aşağıya tavuk veren yok. Her sene 50 tane piliç kesiyorum. Gurk tavuk bazen lazım olduğu için 10 tane kendime bıraktım. 2-3 aydır yumurtluyorlar. Yemin çuvalı 30 TL. Çifti 100 TL`den yem fiyatına satılıktır. Fotoları intokoda vereceğim. Adana`dan teslim. Şevket 🔒 Üyelere Özel

Yaşım 59. size tecrübelerimizden birşeyler söylemeye çalıştık.ama sen çok agresif yazıyorsun.sakin ol.söz gümüşse sükut altındır.🔒 Üyelere Özel büyüklere saygıyı küçüklere sevgiyi öğrendik.yazımda sizi kıracak-incitecek ne var ki.iyice oku ve anla.ondan sonra yaz.size hayırlı satışlar ve bol evciller.son....

Ben bu piliçlerin babasını Antalya`dan doktordan aldım. Ganoi yabancı Hint sitesini takip edenler kim olduğunu bilir. Horoz 1 milyara geldi. Anneleri de İstanbul`dan damızlıkçı TT`ten geldi. Adını vermek istemiyorum horozcunun. Horozdan anlayan anlar. Adımı internette verme demişti. Bu yüzden adını vermiyorum. İyi bir damızlık tavuğu 1 milyardan aşağı vermezler. Bunların annelerini 250`den almıştım. 1 milyarlık horoza damızlık çektim. Bunlar onların yavruları. NOT Ayrıca ben Türkçe-Edebiyat mezunuyum. Geyik yapmayın bana. 4 sene eğitimini aldım.

Saydım. Geçen senenin piliçleri 12 tane falan var. Bunlardan 4 tanesi gurkladı. Şu anda bir tanesi de gurk. 2 tanesi falan daha yumurtlamamış. 10-18 aylık arasındalar. Babaları yabancı kan. Anneleri yerli.

Fotoları intokoya pazar günü akşam yükleyeceğim.

Yanıtlamak için giriş yapın