Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
2 ERKEK İSTEYENE HEMEN TESLİM
ARKADAŞLAR DAHA ÖNCEDE BİR BAŞLIKTA YAZMIŞTIM ÇANAKKALEDEN 2 SAKA GELMİŞTİ VE BUNLAR ELİMDE FAZLALIK KALDI 2 SİNİ PAZARLIKSIZ 60 TL YE VERİCEM [email protected]
Merhabalar.Acaba kuşların resimleri varmı ? Eklyebilirmisiniz ? Kafese alışıp ötmeye başladılarmı? Teşekkürler
Resim ekleyemiyorum kuşilar ekim sakası kafesteler arkadaşım iyi günler
Dostum , Kafesi getirirken insan memleketimin kuşlarından bir tane koyar dimi içine :) Dostlar bu kuşların geldiği bölgede yazın dolaşırken , melez tarlasında dolaşıyorum sanıyor insan muazzam ötüşleri var.
ben mail adresine mesaj yazdım ama cvp gelmedi arkadaşım kuşlar hala duruyormu eğer duruyorsa yarın akşama görmek isterim mecidiyeköydeydi sanırım yeriniz ben mustafa yaşar tekin mailinize telefonumu yazdım 05423748615 sanırım okumadınız mail adresinizi görebilirsem kuşları iyi olur
Arkadaşım selamlar 2 gündür nete giremedim şimdi okudum mailinizi kusura bakmayın bu arada bana mailiniz gelmedi kuşları öğle öve öve satmam ben dediğim gibi çanakkale sakası muhsin beye fesanedeki yarışmada da söylemiştim bildiğimiz güzel parlak ekim sakası kafesede oturmuş durumda yerim yada kafesim olsa bakarım ama malesef yok hatta fazla kafesi olan varsa verirse satmam :) iyi akşamlar
karahan kardes dişi saka varmı sende sakaxsaka denemeyi dusunuyorumda
Halid arkadaşım bir tane dişi sakam var onunlada ben deniycem bu sezon erkeği ile oynaşıyor kısmet bakalım, bu sezon elimde 3 bilezikli dişi kanaryam var hepsini melez için özel seçip aldım melez babası sakaları hazır yanın da yavru alıp hepsinin videosunu buda yayımlayacağım, sezon sonuda hepsini çok uygun bir fiyata vereceğim salma ve boxları ile beraber sadece kendime ötüm için 3 kuş ayırcam hevesli olanlar devam edip hayrını görür inşaallah herkes ile resim ve videoları paylaşıcam bakalım nisan bir gelsinde tüm dostlarıma iyi günler diliyorum
İNSALLAH İSTEDİĞİN GİBİ MELEZ ALIRSINDA HAZIR CİFTLERİ SATARSIN İLK DENEYECEK OLANLAR HAZIR CİFTLERLE ZORLANMADAN AMACLARINA ULASIRLAR BU ARADA SENDE Mİ DENEYECEKSİN SAKA X SAKA Yİ BEN MELEZE KARSI OLDUGUMDAN SAKA X SAKA YI DENEYEYİM DEDİ ODA DİŞİ BULAMADIM AMA EYUPTE `İNGİLİZ` DİYE Bİ ABİM OLACAKTI ONDA VARDIR SABAH Bİ ONU ARAYAYIM HERKESE İİ GECELER