Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

Yuva Bekleyen Safkan Goldenlar Ve Kırma Goldenlar!, İstanbul

DİŞİ VE ERKEK OLMAK ÜZERE SAFKAN VE KIRMA GOLDENLAR ONLARA ÖMÜR BOYU SEVGİLERİNİ VE EMEKLERİNİ VERECEK SAHİPLERİNİ ARIYORLAR. iletişim için:0539 979 58 93 http://i50.tinypic.com/1zv3l05.jpg

img

avuçiçi

18 yıl 5 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yuva

img

avuçiçi

ÖZEL MESAJ

marhaßa benim karDesim köpeğinizin resmini gördü ve beğendi bahceli bir ewimiz var bakabiLeceğimizi düşünüyoruz karDesim hasTa oLduğu iCin desTek oLabiLecek ve onu mutLu edeßiLecek bi köpek arıyoruz oyüzden köpeğinize taLipiz

img

cashxd

15 yıl 2 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

iyi akşamlar ben edirnede oturuorum bahceli evımız var sahiplenmek isterim cinsiyeti farketmez ücretsiz arıyorum..

img

spring2219

15 yıl 1 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba.Geçmiş mesajlarıma bakarssanız gr7örebilirsiniz,ben uzun süredir arıyorum 14 sene köpek büyüttüm we hepsinin yeri ayrıdır bende.Eğer sizde isterseniz yawrulardan bitanesini ücretsiz değil ücretle almak istiyorum cok uzun süredir arıyordum cunku.İstanbuldayım eğer olursa gelip köpeğinizi istediğiniz zaman görebilirsiniz.Tşekkürler iyi akşamlar. [email protected] ve [email protected] iletişime geçerseniz cok mutlu olurum iyi akşamlar....

img

o_day

15 yıl 2 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

KÖPEKLER YAVRU DEĞİLDİR GOLDENLARIN HEPSİ YETİŞKİNDİR.KÖPEKLER HAKKINDA KONUŞMAK İÇİN 0539 979 58 93 BU NUMARADAN ARAYABİLİRSİNİZ...

img

avuçiçi

ÖZEL MESAJ