Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

baliklarim tehlikedemi!!!!!!!!!!!!!!!!

selam DEEPFISHING48 ve digerleri ben bundan 10 ay once frontosalarla birlikte 2 yunus ve 2iceman almistim ama oldukten 1hafta sonra olduler simdi frontosalarim 6-7cm akvaryum kucuk oldugu icin 6-7cm yoksa 10-12cm olurlardi bu kadar emegi verdikdensanra baliklarimi aptal bakteriler yuzunden kaybetmek istemiyorum ilac olarak cilexs kullaniyorum bu ilac iyimi yaksa daha iyileri varmi

Selam Alperen_FB ;

Frontozalar için ,bir erkek, iki dişi grup için en az 150cm ve 350 litrelik akvaryum gerekli Contacts .Erkekler 35 cm'ye, dişiler 25 cm'ye kadar büyüyebilir.Akvaryumun suyu dört günlük olsada elli günlük olsada suyun biyolojik dengesi oturmadığı zaman suda herzaman nitrat vardır.Balıklarınızın hastalanma sebeplerinden biride suda nitrat yükselmesidir.Sebebi balıklara verdiğimiz yemlerin yere düşmesi, oturmamış su kimyası.Yapman gereken suyun bir kısmını sifonlayıp yerine aynı sıcaklıkta taze su eklemelisin.. Dinlenmiş suyu yenilemek nitratı gidermez ama nitratın su içindeki miktarını azaltır bu arada suya bir miktar salamura kaya tuzu eklemelisin... It's About Time :)

Sevgiler.

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ