Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
Ele Alışık Damızlık Evcil Erkek Muhaßßet Kuşu..!!
Evde tek olarak beslediğim ele alışık, geveze, oyuncu, muhabbet kuşumu satmak istiyorum.Evde rahatlıkla serbest bırakabilirsiniz Kafesin üstünden başka hiç bir yere gitmez, elinizi uzattığınız zaman elinize çıkar.Rahatlıkla öpüp sevebilirsiniz kesinlikle ısırması yoktur.Kuşu birebir yerinde görüp alabilirsiniz. KAFES TAKIM-4 ADET YEMLİK-MERDİVEN-AYNALI SALINCAK-3 TOP OYUNCAK-SULUK-3 ADET TÜNEK-ÖRTÜ-ORJİNAL MUHABBET KAFESİ İLE TAM TAKIM FİYAT : 75 TL PAZARLIKSIZ EVDEN TESLİM EDİLİR... MSN: [email protected] TEL: 0532 453 90 79 RESİMLERİ MSN`DEN YOLLAYABİLİRİM BURAYA KOYAMADIM.... SAYGILAR...
şehir neresi acaba
ben istanbuldayım..
ŞU FORUMA LÜTFEN REKLAM YAZMAYINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Q:Q:Q
BU ADAM KUŞUNU NASIL BESLEDİĞİ BELLİ ANA KUŞUN PİSKOLOJİSİNİ BOZAR KANITLAYA BİLİRİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!
aalpkuscu87 sen hangi REKLAMDAN bahsediyosun ve ya NEYİN PEŞİNDESİN tanımadığın insanlar hakkında YORUM YAPMA SONRA BAŞINA İŞ ALIRSIN.....!!!!! SEN BUNU KİME YAZDIN ??? reklamlık bişey yok...!!