merhaba. ben şu an evimde 2 çift muhabbet kuşu besliyorum ve 2 çiftimde çok verimliler. şu anda da altlarında 5 er tane yumurtaları var. ama ben çift sayımı arttırmak istiyorum. buda ev ortamında imkansız gibi birşey. bizim evin bodrum katı var. biraz tadilat lazım ama orda yapsam nasıl olur? birde sıcaklık kaç derece olmalıdır? bi üretici tandığım var onun dükkanı 10-12 derece arasında sabit ısıtma yapmıyor ve hepsindende yavru alıyor. sadece ısı yalıtımı yapmış. 10-12 derece bana çok az geldi ama nasıl oluyor anlamış değilim. odayı yapsam güzelce orda rahat verim alabilirmiyim ve ısıtmak gerekli midir? nasıl bir ısıtma yapmalıyım, günümzde kullanıln infrared teknolojili ısıtıcılar iş görür mü?
hangi şehir acaba
hangi şehirdi acaba
eskişehir
kuşlerın çiftleşmeleri için yaptığınız özel bir uygulama varmı benim muhabbet kuşlarım gayet iyi anlaşmalarına rağmen yıllardır yumurtlamadılar
öncelikle bana göre kusları beslemeyi düşündügün ortamdaki rutubet normalinden cok fazla olmaması gerekir vede en önemli hususlardan bir taneside hayvanların oldugu yerin düzenli olarak günes görmesi gerekir butür teknolojik ısıtıcılar bulundukları ortmalardaki nemi sıfıra indirecegi içinde pek sağlıklı olacagını düşünmüyorum acıkcası
NORMAL ODA SICAKLIĞI OLMALI UNUTMA SENİN ÜŞÜDÜĞÜN YERDE KUŞTA ÜŞÜR SENİN SICAKLADIĞIN YERDE KUŞTA SICAKLAR OKE ÖZEL BİR YÖNTEM YOK SADECE BERABER OLSUNLAR VE BİRBİRLERİNİ Bİ SEVGİLİ GİBİ SEVMELİ VE SAYMALILAR VE BİRİ ERKEK BİRİ DİŞİ OLMALI...