Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

labrador ve retriever mix yavrular yuva arıyor.

labrador ve retriever mix yavrular yuva arıyor.sevgiyle bakabilecek yuvalar arıyorlar. iletişim=0533 920 92 97 lütfen iletişim bilgisiyle temasa geçiniz.teşekkürler.

img

çiğdem_chole

17 yıl 4 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yuva bekliyorlar..

img

çiğdem_chole

ÖZEL MESAJ

Labrador, Retriver ve kurt mix(kırma)yavrular. sevgiyle bakılabilecek,yuvalar aranmaktadır.

img

çiğdem_chole

ÖZEL MESAJ

hala yuva bekliyorlar. not=sevgi dolu yuvalara sahiplendirileceklerdir.hepside birbirinden şeker ve sevimliler.yuvaları olsun.

img

çiğdem_chole

ÖZEL MESAJ

SEVGİYLE BAKABİLECEK,YUVALARA SAHİPLENDİRİLECEKLERDİR.ÜCRETSİZDİR.İLGİ,SEVGİ VE ŞEFKATE İHTİYAÇLARI OLAN KÜÇÜÇÜK YAVRULAR. YUVA BEKLİYORLAR.

img

çiğdem_chole

ÖZEL MESAJ

eğer ankara içi ise alabilirim..

img

zeuqma

15 yıl 5 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yavruları sahiplenmek için, için aşağıda yazan ietişim bilgileriye temasa geçebilirsiniz. iletişim= 0533 920 92 97 [email protected] not=sahiplenmek isteyenler, iletişim bilgileriyle temasa geçebilirler.teşekkürler.

img

çiğdem_chole

ÖZEL MESAJ

resimler için yukarıda yazan emaille yazabilirsiniz.teşekkürler.

img

çiğdem_chole

ÖZEL MESAJ

merhaba ben köpeklerinizden birine talibim güzel bir ailem var dost arıyorum kendime izmirde yaşıyorum. cevap yazarsanız sevinirim. haber bekliyorum

img

cesi255

15 yıl 5 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba bn de labrador köpeği almak istiyorum sevgiyle besleyebilecek güzel bi yuvaya kavuşturmak için almak istiyorum eğer olur derseniz mail atabilirsiniz ama gercekten almak istiyorum siz olur mail attıkdan sonra iletişim kurabilirim hemen ( mail için adres : [email protected] ) şimdiden tşkler

img

carakkss

15 yıl 5 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ