SELAM ARKADAŞLAR,
FORUMA UZUN ZAMANDIR YAZAMIYORDUM. YENİ DEĞİŞİKLİKLER ALMIŞ YÜRÜMÜŞ. DAHA DA GÜZEL OLUR UMARIM. (BU ARADA BAŞLIKLARIN HER ZAMANKİ GİBİ SUİSTİMAL EDİLDİĞİNİ GÖRDÜM. BUNA BİR ÇARE OLSA KEŞKE...KUŞ VERENLER BÖLÜMÜNDE...SATANLAR OLMASA DİYORUM.)
HER SENE DEĞİŞİK KUŞLAR BESLEYİP DAHA SONRA ONLARI HEDİYE ETMEYİ GELENEK HALİNE GETİRDİM KENDİMCE. BU SEFER DE BİR ADET KANARYAM VAR. ÇOK SEVİYORUM AMA BENDEN DAHA ÇOK SEVECEK VE İLGİLENECEK KÜÇÜK BİR ARKADAŞIMA HEDİYE ETMEK İSTİYORUM. ADI: ŞESO, CİNSİ: GLOSTER...BURADAN MESAJ ATABİLİRSİNİZ.TELEFON NUMARANIZI YAZARSANIZ DA BEN SİZE ULAŞIRIM.İYİ GÜNLER DİLERİM...
bende beyaz kanarya bakiyorum gloster yavru su an, eger izmirdeyseniz ben almayi cok isterim, bana ulasirsaniz cok sevinirim forumla ilgilenemiyorum bu aralar, cep tel.e msj bile atsaniz ben sizi ararim
Selam arkadasım bende kanaryana talibim bendede şu an dişi kanarya var.eğer istanbul içiyse gelıp alabilirim.saygılar.
bana ulaşmak için:🔒 Üyelere Özel
SELAMLAR,
NPNSLEEPER NE YAZIK Kİ İSTANBULDAYIM...YILDIRIMER SANA TELEFONLA ULAŞICAM...
Selam Aka
12 yasinda bir kızım var. ve beyaz tepeli bir kuş istiyordu benden fakat ben bulamamıştım.Eger kuş hala sende ise görüşebiliriz.