Ücretsiz Kedi Verenler

iran kedime bakıcak dost arıyorum
iran persian beyaz dişi kedimi hamileliğimden dolayı gerçek bir kedi severe vermek istiyorum.Yorucu 5-6 yıllık bebek özlemime tüp bebekle sahip olacağım kısmetse bu kadar badirelerden sonra malesef çok üzülerek pamuğumu vermem gerekiyor. irtibat 🔒 Üyelere Özel

Merhabalar ben kedinizi almak 🔒 Üyelere Özel Şimdiden teşekkürler

Merhaba pamuğun resimleri varsa atabilirmisiniz. 🔒 Üyelere Özel

meraba bn istblda yaşıorm üniversite örencisiyim ve bir iran kedisi almak istiyodum.. önceden kedim vardı ama yaşlandığı için öldü ve şmdi yeni almak istiyorum... hala kedinizi vermediyseniz resimlerini yollarsanız çok sevinirim... 🔒 Üyelere Özel

Merhaba Öncelikle Tebrik ederim umarım sorunsuz bir hamilelik geçirir ve bebeğinize kavuşursunuz. Kedinize talibim Beşiktaşta yaşıyorum.Yaşı ve aşılarıyla ilgili bilgi verirseniz ve fotografı varsa (çok önemlideğil) paylaşırsanız sevinirim. Ailecek ona kucak açmak istiyoruz.Bilginize.. 🔒 Üyelere Özel

merhabalar kenidinizin resimlerini mail atabilirseniz çok sevinirim. 🔒 Üyelere Özel umarım sorunsuz mutlu bir hamilelik geçirirsiniz

hala verılmedıyse ben ızmırdeım almak ıstıyorumm..

slm evimde iki kedim vardı biri vevfat etti diğer kedimde iran kedisi ve ynlız kaldı sahip bulunmadıysa ve ist civarındaysanız kedinize talibim)

merhaba kedinizi sahiplendirdniz mi ben öğretmenim kedinize güvenle bakarım

Yanıtlamak için giriş yapın