Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

satılık silkiye ve denizli horozu

elimde fazlalık olan 1 ad beyaz habeş(silkiye) horoz ile denizli horozu satılıktır.. denizli 6-7aylıktır.fiyatı 100tl dir.. habeş 3 yaşındadır ve fiyatı 40tl`dir.. hayvanlar izmirde olup ş.dışına gönderim sözkonusu değildir.. Adil DERİCİ 0505-6056726

img

gecekusu333

16 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın Adil Derici bey.ben Denizli Horozunun taliplisi olabilirim.kan değişimi için ama SAKARYA dayım.bir Resmini eğer var ise de ÖTÜMÜ nü görmek isterim.Fiatı önemli değildi benim için.Yeter ki benim kriterime uyan DENİZLİ HOROZU olsun.KAN değişimi için alabilirim.20 saniye ve üzeri ötüm olması ve kalın sesli olması gerekir.ben kendim de izmire gelip sizden elden alabilirim.bana FOTOSU varsa gö[email protected] veya 0532.6213600 cepten perşembe günü sizinle görüşebilirim.saygılar.bol evciller

img

denizlici

16 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

msn adresiniz zaten bende mevcut.daha önce görüşmüşlüğümüz var belki hatırlarsınız(; hayvanın resmi var elbette ancak hiç video çekmedik.henüz yaşını dahi doldurmadığından nekadar ötüyo diye saniyede tutmadık açıkcası.yani sizin kriterlerinize ne derece cevap verir hiç bilemem.sonuçta saf ve sıradan bir denizli horozu,ırkının en mükemmeli diyerek satmıyoruz(= ben elimdeki resmi bilgisayara ekleyince size mail ile gönderirim. şimdilik görüşmek üzere..

img

gecekusu333

16 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Adil bey teşekkür ederim.Hayırlı işler bol kazançlarbekliyorum

img

denizlici

16 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ