Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
AKGERDAN Saka Aranıyor
Arkadaşlar uzun süredir saka besliyorum fakat son zamanlarda bu akgerdan sakalara merak sardım ve bitane almak istiyorum. Uçuk fiyat istemiycek olan arkadaşlar MSN adresimden yada tel.den ulaşırlarsa sevinirim yada mailime tel. numarası bıraksınlar ben ararım. MSN : [email protected] Tel : 0535 740 0095
arkadaşlar anladım şuki saka işi tam bir kurtlar çakallar sofrasına dönmüş durumda bırakın alışveriş yapmayı saka beslemekten bile insanı soğutucak seviyeye gelmiş. kuşu elden teslim şartıyla anşaltığımız halde sen önce parayı yatır ben daha sonra kuşu size getiririm diyende var, izmitten arayıp acil oğluma para göndermem gerekiyor elimde tam akgerdan kuş var satıyorum dedikten sonra fiyatta anlaşıp buluşma yeri ve saati belirledikten sonra buluşma saati geldiğinde tel. cevap vermeyen ve yarım saat sonra açma zahmetinde bulunup arkadaşım yanlış anlama ama istanbuldan birisi kuşa 50 tl. fazla para verdi kuşu ona vericem diyenmi arasın. (bu arada kuşun pazarlık fiyatıda 200 tl idi.) tamam başkası fazla para vermiş olabilir en azından insanlık gösterde başkası şu parayı veriyor kuşu ona vericek diye bi ara haber ver bu soğukta insanı dışarda yarım saat bekletme. (gebzeli) olarak izmitli bile bunu yapıyorsa diye düşünmekten alamıyor insan kendisini.... tüm bu kişilere rağmen arayıp deli kanlı gibi fiyat verenlerde yok değil tabi. fiyatta anlaşamamış olmamıza rağmen KUSCUMU rumuzlu arkadaşa göstermiş olduğu ilgi ve yakınlık için burdan çok teşekkür ediyorum. inşallah gün gelir kendisiyle tanışma imkanımız olur.