Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

kenesetli çift saka (arkadaşlar) aranıyor...

arkadaşlar uçuk fiyatlar olmamak şartıyla saka çift almak istiyorum, fiyatlar uygun olursa sayıyı arttırabilirim... Denizlideyim, izmir,muğla,aydın, tercih sebebidir, lakin diğer illerden gönderebilecek arkadaşlar varsa oda olur... tekrarlıyorum uçuk fiyat verecekler irtibata geçmesinler... ben isabel-milinua-bakıri cinsi kanarya beslemekteyim, doğa kuşuna yeni merak saldım, salmamda hazır, melez almak niyetim, ama önce saka x saka deneyeceğim, burdan arkadaşlar edinmekte isterim, sezon sonunda kuşta hediye edebilirim, maksat tanışmak dost olmak, ben denizlide memurum yerim yurdum belli, aslen ankaralıyım, üç kağıtçı biri asla değilim, tanıyınca sizde göreceksiniz arkadaşlar... şimdiden anşayışınız ve dostluğunuz için teşekkür ederim... hoşkalın... bu topikten fiyat ve cins yazılırsa da cevap verilecektir... [email protected]

img

06sakanarya06

15 yıl 5 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar yazmayı unutmuşum özür dilerim, yavru almak istediğim için, kuşlar kafes üretimi olsun istiyorum, yada sizin daha önce yavru aldığınız kuşlar... teşekkürler...

img

06sakanarya06

ÖZEL MESAJ

Selam arkadaşım, çncelikle kimse kimseyi tanımadan alış veriş yapmadan üç kağıtçı diye nitelendirmez bu kanıya nerden vardın yazmana hiç gerek yoktu. Diğer konuya gelirsek uçuk fiyat olmazsa demişsin senin için uçuk fiyat aralığı nedir çünkü hem kafes üretimi dişi erkek saka istiyorsun yada yavru alınmış hazır saka dişi erkeği hemde uçuk olmasın diyorsun bu istediğin kuşlar biraz fiyat farkı ile sana gelir ama dediğim gibi sen kendi fiyat aralığını yaz ona göre sana dönüş yapsın dostlarımız zaten kafes üretimi zorda belki çıkar verecek biri iyi günler dilerim

img

karahan9

16 yıl 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

haklısın kusura bakmayın... 50 tl mesela, onun üstüne çıkmam çok zor ama iyi kuş olursa biraz daha çıkabilirim...

img

06sakanarya06

ÖZEL MESAJ

selam ben izmirde yaşiyorum. saka arıyosun bende çift kenesetli kahverengi renkli erkek saka ve başka güzel sakalar var hepsi kafese oturuktur. mutasyon saka besledigim için bakıcı dişi kanarya ya ihtiyacım var. (bakıri olabilir) uygun sekilde saka ile takas yapabilirim tel.05323829643

img

doktorum

ÖZEL MESAJ

irtibata geçerseniz yavru alınmıs saka gönderebilir ama 50 tl olmaz tabikide tutma kusları 30-40-50 satıolar 100 tl den aşşağı veremem tabi kuşu görcekseniz beğenirseniz 0554 869 28 53

hayırlı akşamlar mutasyoncu20..50 tl kafes üretimi veya yavru alınmış kuş bulmak imkansız..nevshirli dostum sende kuşlar nekadar fiyatı ? ya yavru alınmış çift yada kafesde üremiş çift de olabilir ? eğer uygun fiyata varsa almak isterim bi çift [email protected]

abi ekledim msn adresnizi 4 aydır kafeste olan kuşları 35 e yavru alınmıs çifti 250 e melez alınmıs çifti 175 e melez alınmıs dişisi ölen sakamı 2 yasında 100 tl vercm

gençler bu KARTALGOL nicli kişi eski perlepe denen boş gezenin boş kalfası ciddiye alıp ceva yazmayın onu bulmama az kaldı merak etmeyin mit miyim kkb miyim görcek tık diye karşısına çıkınca

lan sakamajormelez ananın amına korum senın bacısını karısını siktimin oğlu..beni bulmakmı istiyosun lan godoş numaranı verde seni arayım amın oğlu beni geçende senmi sildiridin siteden orospunun çocugu bende seni arıyodum nikini unutmusutum olum yaşın kaç bi,ilmiyom ama senin babanı götünden sikiyim çocuğunun amına koyayım...al şimdide silsene beni siteden bana boş gezenın boş kalfası dıyene bak amına oğlu sen doğadan yakaladığın kuşlarla geçiniyom piç biz alınteri ile çalışıp para kazanıyoz...yavşak adam msni ver lan veya numaranı götvceren