Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
SATILIK AKGERDAN SAKALAR
ELİMDE 3 ADET YARIM AKGERDAN BİR TANE ÇİÇEK AKGERDAN SAKA VAR.1 TANESİ SENELİK ÜRETİME UYGUN FİYATI 200 DİGER 2 Sİ BU SENENİN AKGERDANI BİR TANESİ TAMA YAKIN TANE FİYATI 200 TL DİR.ÇİÇEK AKGERDANDA BU SENENİN KUŞU FİYATI 100 TL İRTİBAT TEL 05336578916
senelik akgerdan satıldı. digerleri halen satılık
kardeş kuşlardan bitanesine talibim. kuşların resmini [email protected] adresini gönderebilirmisin.
erkan bey istsnbuldaysanız görseniz iyi olur .güzel kuşlar.resimlerini telefonunuzu verirseniz akşam telefonunuza gönderirim.bilgisayara yüklemeyi bilmiyorum.
tel. model olarak düşük olduğu için mms alma özelliği yok. resimleri mail adresime gönderebilirsen çok iyi olur.
dediğim gibi resim gönderemiyorum.ancak istanbuldaysan gelip görebilirsin.
bursa da oturuyorum onun için gelip görme şansım yok. eğer bir şekilde resimleri gönderebilirseniz kuşlar hoşuma giderse istanbula gelip alabilirim.
göndermeye çalışırım.ama bana sorarsan gel al derim.
yanlış anlamayın sizin için yazmıyorum ama 1 ay önce falan izmit ten bir arkadaşlada irtibata geçtim kuşlarını öve öve bitiremedi bende inandım ve gittim tam akgerdan dediği kuş yarın akderdan bile değil ve boyu 13 cm bile yok desem yeridir. onun için o günden sonra uzakta ise resim yakın ise kuşu görmeden kesin cevap vermemeye karar verdim. dediğim gibi size özel bir durum değil ama bunu yaşadığım için böyle bir karar aldım.
haklısın.ben sana resmi göndermeye çalışırım.