Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

SATILIK AKGERDAN SAKALAR

ELİMDE 3 ADET YARIM AKGERDAN BİR TANE ÇİÇEK AKGERDAN SAKA VAR.1 TANESİ SENELİK ÜRETİME UYGUN FİYATI 200 DİGER 2 Sİ BU SENENİN AKGERDANI BİR TANESİ TAMA YAKIN TANE FİYATI 200 TL DİR.ÇİÇEK AKGERDANDA BU SENENİN KUŞU FİYATI 100 TL İRTİBAT TEL 05336578916

img

kuşcumu

16 yıl 6 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

senelik akgerdan satıldı. digerleri halen satılık

img

kuşcumu

ÖZEL MESAJ

kardeş kuşlardan bitanesine talibim. kuşların resmini [email protected] adresini gönderebilirmisin.

img

erkan_102

15 yıl 5 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

erkan bey istsnbuldaysanız görseniz iyi olur .güzel kuşlar.resimlerini telefonunuzu verirseniz akşam telefonunuza gönderirim.bilgisayara yüklemeyi bilmiyorum.

img

kuşcumu

ÖZEL MESAJ

tel. model olarak düşük olduğu için mms alma özelliği yok. resimleri mail adresime gönderebilirsen çok iyi olur.

img

erkan_102

ÖZEL MESAJ

dediğim gibi resim gönderemiyorum.ancak istanbuldaysan gelip görebilirsin.

img

kuşcumu

ÖZEL MESAJ

bursa da oturuyorum onun için gelip görme şansım yok. eğer bir şekilde resimleri gönderebilirseniz kuşlar hoşuma giderse istanbula gelip alabilirim.

img

erkan_102

ÖZEL MESAJ

göndermeye çalışırım.ama bana sorarsan gel al derim.

img

kuşcumu

ÖZEL MESAJ

yanlış anlamayın sizin için yazmıyorum ama 1 ay önce falan izmit ten bir arkadaşlada irtibata geçtim kuşlarını öve öve bitiremedi bende inandım ve gittim tam akgerdan dediği kuş yarın akderdan bile değil ve boyu 13 cm bile yok desem yeridir. onun için o günden sonra uzakta ise resim yakın ise kuşu görmeden kesin cevap vermemeye karar verdim. dediğim gibi size özel bir durum değil ama bunu yaşadığım için böyle bir karar aldım.

img

erkan_102

ÖZEL MESAJ

haklısın.ben sana resmi göndermeye çalışırım.

img

kuşcumu

ÖZEL MESAJ