Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

SİTE YÖNETİCİLERİNDEN BİR İSTEK

SAYIN SİTE YÖNETİCİLERİ VE SİTEYİ ZİYARET EDEN KUŞ VE HAYVAN SEVER DOSTLARIM ARTIK SİTEYE GİRMEK İSTEMİYORUM. BU YAŞANAN POLEMİKLERDENDEN DOLAYI SİTE YÖNETİCİLERİNDEN İSTEĞİM POLEMİK YARATAN ARKADAŞLARIN SİTEDEN İHRAÇ EDİLMESİNİ İSTİYORUM.HER İLANDA BİRBİRİNİ KARALAYAN VE SÜREKLİ POLEMİK İÇİNDE OLAN KİŞİLERİ GÖRMEK İSTEMİYORUM. TÜM HAYVAN SEVER DOSTLARA SAYGILAR...

img

hüseyinkarakas

15 yıl 5 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sana bol şanas kardeşim dileğil olur inşallah :) çok kibar bi istek gerçi

Bu perlepe denen zararlı insanı takip ediyorum ota boka mesaj yazıyor, zaten kimse ciddiye alıp cevapta vermiyorda bir insan böyle salakça birşeyden nasıl zevk alır yılların avukatıyım girmediğim dava kalmadı ne adamlar gördüm bunun gibisini görmedim takas yaparmısınız havalı tüfeğim var resim gönder bakayım, bütçem 15 lira bütçem 40 lira yok beğenmedim bana gelmez size iyi satışlar ne aç adamsın be kardeşim git kendine başka uğraş bul insanların içine karışta ruhunu iyileştir üe olmuşsun siteye güyya eğleniyorsun 3 gram aklınla yakında biri seni takas yapacak ama dur bakalım ne zaman az akıllı ol adam ol kaç yaşındasın bilmiyorum bana kalsa 3 yaşında bile değilsin ama yaşının adamı olda sosyal hayatın güzelleşsin sende bu sitelerde harcanma adam sınıfına yüksel millet seni ciddiye alsın itliğin lüzumu yok adam gibi alış veriş ap yada milletin bilgisinden faydalan bu yazdıklarımada sakın ola kötü bir ceva yazma o kadar diyorum

:) havalı tüfek :))

:)bende çözemedim ama avukat arkadaşa aynen katılıyorum.izlenimlerin çok doğru bence,adam BİG PROBLEM..birde beter karşılıklar yazıyor cevaplara.