Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

Cavalier King Charles dişi veya erkek yavruya ev arıyorum.

Cavalier King Charles erkek veya dişi dünya tatlısı bir yavruyu sahiplendirmek istiyorum. Anne yeni dogum yaptı 2 aylık oldugunda yavru sahiplendirilecektir. İyi bakacagına inandığım birine teslim etmek istiyorum. İstanbulda oturuyorum. İlgilenen bana [email protected] adresinden mail atsın lütfen.

img

denissss

15 yıl 8 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben kedi arıyordum aslında yavru ama bu türde çok kedi gibi ücretsizse [email protected] msn adresim 0538 381 21 75 numaram arayın görüşelim köpeğinizin emin ellerde olduğuna inanmanız içinde faceten fotoğraflarla takip edebilirsiniz.İstanbuldayım bende

img

furky_t

15 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam deniss köpeginizi vermedıyseniz almak istiorum evim ve besleycegim yer musaittir ve denetime acıktır istanbul esenlerde oturuyorum jack russell root alaska malamut gıbı 3 ırk köpek besledım tecrubem var

img

c3rb3ru5

15 yıl 6 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam. Aralık ayında 10 yaşındaki kızıma uygun olduğunu düşünerek dişi bir cavalier almıştım. Çok uğraşmamıza rağmen solunum yolu enfeksiyonundan kaybettik. Kızım onu çok sevmişti ve de ölümüne çok üzüldü. Şimdi yeniden köpek istiyor. Daha önce de golden ve dogo cinsi iki köpeğe bakmıştık.Eğer sizin için de uygunsa dişi yavruya talibiz.İstanbul dışındayız ancak gelip alabiliriz. Evimiz bakım açısından uygundur. İlgilenirseniz mail adresim [email protected]

img

green72

15 yıl 5 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba,günlerdir dişi cavalier king charles yavrusu arıyorum,evimiz müsait bakımını eksiksiz şekilde yapabilirim,henüz yavruyu vermediyseniz benimle iletişime geçerseniz çok sevinirim.

img

klimt

15 yıl 4 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm mrblr ben yeni eyliyim ve eşimle beraber evimizde bır hayvan beslemeye karar verdık sizi temin ederim iyi bakılacagı acısından yardımcı olursanız sevınırım

img

uyumsal

15 yıl 4 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

iyi akşamlar Belli ki yavrular çok rağbet görüyor ama ben de bir şansımı denemek istedim. Avukatım, İş sebebiyle şehir değiştirdim. Çekmeköye yeni taşındım site içinde oturuyorum. Vereceğiniz yavru yeni hayatımın odak noktası ve en iyi arkadaşım olacak ve çok iyi bakılacak.

img

equlibrium

15 yıl 4 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ