Muhabbet Kuşları

kuşumun cinsiyetini tespit edemedim(resimli)
kuşum mutasyon galiba bir türlü cinsiyetini tespit edemedik birde siz bakın. [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL][URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

must123 senin kuşun %99.9 ihtimalle dişi abicim okey kimse sayfaya yazmamış çunkü resimleri acamadılar her halde bnde braz sorn yasadim ama baska sorun olursa bnim konuya yazarsın okey

Kuşunun burnu mavi ise erkektir değilse dişi dir

kuşun kesinlikle erkek burnu mavi:D

kuş yüzde bi milyon erkekk

ya arkadaşlar bu kuş dişi bütün res,imlere bakınkı anlıyasınız yahu ooooo

kuş erkek dedik kesin arkadaşım başka söze gerek yok

ilk resim açıldı bu kuş erkek.ilk resme göre

bencede erkek gibi görünüyor resimler daha net olsaydı net birşey söylenebilirdi

EMRE_EROL50 SENİ ANLIYORUM AMA HAYVANAT BAHÇESİNDE ÇALIŞIYORDUM!!! İLK RESİMDEN ERKEK OLDUĞU KESİN AMA 3.MÜ 4.MÜ RESİMDE DİŞİ GİBİ GÖRDÜM O YÜZDEN ÖYLE YAZDIM BİDE SENİN İLANADA SAYGI DUYUYORUM AMA KUŞLAR BÖLÜMÜNÜN İLANLAR BÖLÜMÜ VAR ORAYA YAZMANIZI TAVSİYE ETTİM VE YEMİN OLSUNKİ İNTERNETTEN OKUMA BİLGİLER DEĞİL!!!!1 VE SÖYLEDİĞİM GİBİ SİZİ ANLIYORUM....

Yanıtlamak için giriş yapın