Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
BEYAZ TIRNAK SAKA
Arkadaşlar beyaz tırnak saka arıyorum, dişi ve erkek. Harbi cam gibi beyaz olacak, 2-3 sandık yemiş tırnakları ağarmış kuşlardan değil. İstanbul içinden görerek alacağım. Prensip olarak şehir dışından almıyorum. Selamlar
kardeş ben karakartal saolsun emre kardeşimin şifresiyle girdim benim balonla işim olmaz.alacaklıysan [email protected] u ekle gör majörleri.he ilanında olduu gibi 4 tırnağı beyaz saka var dik ötümde.2 yıllık pasparlak bi saka.melez için 10 numara.benim verdiim kuşu üretemessen hatayıda kendinde ara derim.
abi slm bende var ççiçek ak gerdan 1 veya 2 tırnağı beyaz düşünürsen bu senenin ekim kuşu.
rüstemcim ben karakartal. artık yenimi türedin sende bilmiyorum ama,bak adam cvp yazmış cvp vermemişsin BALON mu nedir bu ilan. yoksa kalabalık yapıp kuş falan alma niyetinde olmayanlardanmısın. senden gelen özel istekle melez işine devam edip majör ve mutasyon işini sana bırakacam da gözüm arkada kalacak diye korkuyorum. prensip gereği şehir dışından kuş almıyomuş yesinler senin prensibini acaba bi tane aldınmı hiç.almışsındır ama sen,sende o potansiyeli farkettim ben.