Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

Eskişehir`de Yaşıyorum Yavru arıyorum...

Arkadaşlar Merhaba, Yalnızlığımı gidermek için Bir Tane Yavru Arıyorum. Eskişehir de yaşayan veya eskişehire gönderme ihtimali olanlar Bana sadık bir dost kazandırırlarsa sevinirim. Yavru ve Ücretsiz olması tercihimdir çünkü Sıfırdan eğitmek istiyorum.Sadece Beni ve Ailemi Tanıması için.

img

firtina

15 yıl 6 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ilanınızı gördüm yuva arayan bir yavrunun ilanını görmüştüm hem de masrafsız belki düşünürsünüz esk. net seri ilanlarda resmi de var ÜCRETSİZ- ÇOK ÖZEL BİR YAVRU ve SİGORTALI KALBİM VETERİNER KLİNİĞİ-Turgay Özdemir 2395995-05365894489 [email protected] 02.01.2010 Yaklaşık 45 gün önce kendi ayakları ile yarı sürünerek ve açlıktan inanılmaz derece zayıflamış olarak kliniğimize geldi. Geldikten biraz sonra baygın düştü. Ağzı, burnu, kulakları ve anüs civarı yaralarla kaplıydı. Gece verimesi gereken İlaç saatleri aksamasın diye evime götürerek baktım. 20 gün boyunca altına idrarını ve dışkısını kaçırdı. Ama çok güçlü yaşama isteği ile tedaviye yanıt vererek hayata tutundu. -Şu anda hiçbir sağlık sorunu kalmadı ve yaklaşık 80-85 günlük oldu. -Şu an klnikte bakıyorum.Teşekkür etmek için kucağıma gelip saçlarımı ve kulaklarımı yalamayı ihmal etmiyor. -Ben one geliş şekli ve çok sıcak kanlı olmasından dolayı "TANRI MİSAFİRİ" diyorum. -Tanrı misafiri çok ama çok sevilmeyi ve ilgiyi, sıcak bir yuvada hak ediyor. -Çok oyuncu ve erkek bir kedi. - Evime almayı çok istememe rağmen, üç kedi sahibi olmam nedeniyle alamıyorum. O nedenle anlayana gerçekten özel bu yavruyu sahiplendirmekle kalmıyacağım destek olmaya devam edeceğim; 1- "İLK İKİ AŞISINI" ücretsiz yapacağım. 2- "ÜÇ AYLIK " mamasını ücretsiz vereceğim. 3- " İLK ÜÇ AY BOYUNCA" meydana gelebilecek "HER TÜRLÜ HASTALIĞINI" "ÜCRETSİZ" TEDAVİ EDECEĞİM. -Sokağa salacak, bahçede bakacak olanlar lütfen aramasın.

img

mysteriouss

16 yıl 1 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

pardon kedi arıyorsunuz sandım köpek için görürsem mutlaka ulaştırırım size o ilanı

img

mysteriouss

ÖZEL MESAJ

Teşekkür ederim ,Haberlerinizi Bekliyorum

img

firtina

ÖZEL MESAJ

ALMAN KURDU YAVRULARI VAR DÜŞÜNÜRSENİZ. VETERİNER KEMAL BEYİ ARAYABİLİRSİNİZ. Irtibat: 0216- 305 3508 0542 715 1247

img

çiğdem_chole

17 yıl 4 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba şuan size uygun bir ilan bulamadım ama madem ücretsiz arıyorsunuz eskişehirde batıkentin ilerisinde muratkenti falan biraz geçince bir köpek barınağı var her cins yavrudan yaşlısına aradığınız her türde köpek var ücretsiz olarak sahipleniyorsunuz aşılarını da yapıyorlar ben gittim gezdim çok güzel minicik cins yavrular var bursa yolunda esk. çiğbörek evinin oralarda belediye otobüsüde gidiyor kaç numara gidiyor tam bilmiyorum odunpazarında hareket merkezine gidip öğrenebilirsiniz

img

mysteriouss

ÖZEL MESAJ

Dediğin Yere Yarın veya Pazar Günü Gitmeyi Düşünüyorum Oraya. Gelişmeleri Yazarım ... Veteriner Kemal Beyi Aramak isterim Tabi ki ama Ben Eskişehir de ikamet ediyorum.Siz istanbul Numarası yazmışsınız. Ulaşım nasıl olacak eğer olursa

img

firtina

ÖZEL MESAJ

merhaba hala arıyorsan görüşebilirz. [email protected]

img

onlight

15 yıl 4 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ