Tavukların Gurkluk Süreci Hakkında Bilgi Verebilir misiniz?
öncelikle herkeze slm benim bi tavuğum var ve herzaman folluğa yumurtlarken artık karanlık pek ışık almayan başka bi yere yumurtluyo ve o karanlık yere kendi çapında folluk yapmış sizce o folluğu bozmalımıyım sizce bu da bi gork evresimi lütfen yardım edin(not:tavuk yumurtlamaya başlayalı 1,5 ay oluyo)şimdiden yardımlarınız için teşekürler...
Benimde brahma tavuğum bugün son yumurtasını yapıp yatmış kışın ortasında altına yumurta koymam çıkarırsa o bir civcivle avunur ne yapalım sıcak bir yer hazırlayabilirsem makinede 7 tane yumurtası var çıkanlardan altına salarım
yani sayın mehmet16 sizde haklısınız.ama bu aylarda kuluçka zor gelir.inşallah yavrunuzu büyütebilirsiniz.
syn:hepimizevciliz;
tavuğunuzun son durumu hakkında bilgi verebilirmisiniz?tavuğun hareketleri nedir.yumurtayı halen aynı yere mi yapıyor
slm ben daha yeni çıkarttım civcivlerimi tavugun yeri sıcak oldumu yatar çıkarırı bi metre kare kapalı bi yeree ampul çekk gece gündüz yansınn onun sıcaklıgı yeter onlaraa tabi bu imkanın varsa benim civcivler öyle yaşıyo saygılar
sayın sbt tavuğum halen oraya yumurtluyo pek agrasif haraketleri yok inşallah gork olur çok istiyorum...
slm kusura bakmayın biraz geç oldu ama hint ve köy tavugu kırması benim tavuklar bu sene hiç gurk kesmediler yaz kış devam ediyorlar
sayın batun ne güzel:) benim isteyipte yaptıramadığım şeyler bunlar peki hayvanlarına ne yemi veriyosun gork olmaları için ek bişi gerekiyomu...
syn:HEpimizEvciliz
şu an kaç tane yumurta oldu.10 15 tane olduysa artık yatma zamanı gelmiştir.değilse yumurtalar bozulmadan altından çıkarırsınız.ama inşallah kuluçkaya yatar
sbt cim yumurtaları alıyorum ben ordan. Bu gün oraya yumurtlamamış eyer oraya da yumurtalarsa dediğim gibi alıyorum yumurtaların üstüne yatsa almıcam inşallah yatar
anladım ne diyelim inşallah gurk olurda kuluçkaya oturur:)