Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
beyaz tırnaklı dısı ve tam akgerdan sakalar
evet arkadaslar ıkı dısı bır erkek akgerdan erkek yarım akgerdan ve ırı kustur dısın bırı yarım akgerdan ve tum 6 tırnagı beyaz dır dıger ıkı tırnagı yarıya kadar beyaz dır otekı dısıde cıpıl yavrudan buyume olup 2 senedır bendedır tam akgerdan dır ucu toptan verılıp tr yarısmaında teslım edılecek tır fıat 700 euro sondur 0536 602 75 25 resımler pazartesı yayınlacak tır
Yılmaz bey millet yana yakıla akgerdan arıyor, çiçek gerdana bile razı siz bütün akgerdanları hemde beyaz tırnak elden çıkartıyorsunuz, geçende bir takım verdiniz. Dişiler yuva ördü mü, yumurtladılar mı, kuşlardan hiç yaru aldınız mı ? Üretim düşünenler için bunlar önemli.
http://i1001.hizliresim.com/2010/1/5/320.jpg http://i1001.hizliresim.com/2010/1/5/327.jpg tam akgerdan olan dısının uc tırnagı beyaz dıger dısının ıse 6 tırnagı beyaz dıger ıkı tırnagı yarıya kadar beyaz
RUSTEM BEY E CEVAP ben kusları elden cıkarıyor ısem kuslarda bırsey oldugu ıcın degıl fazla olduk ları ıcındır bu kuslar ese atılmamıs kuslar alan arkadasın tecrubesı ve sansı ıle yavru alma sansı var ben kendıme uretım akgerdanlar soyledım tanesı 650 ıla 750 euro arası 5 adet kus aldım o0 yuzden ılk sattıgım kuslarıda o kusların yarı parasına meraklı arkadaslara sattım bu uc kus ıse sevdıgımız ve kusculukta usta olan bır abımızın kusları ılanlarla ben ılgılendıgım ıcın muhattab ben oldugum ııcn benım dıye yazdım
Yılmaz bey teşekkürler açıklama için. Anlaşıldı piyasadaki akgerdan bolluğu. Üretim akgerdan ve beyazlar gelince eldeki yakalamalar çıkartılıyor. Bundan sonra inşallah artık bu sitede üretim akgerdan ve beyaz saka ilanları görürüz. Tek dişi verilirse yarım gerdan dişiyle ilgilenirim. Selamlar
arkadaslar ıkı dısı satılmıstır alan arkadaslar hayrını gorsun erkek satılmaktan vaz gecılmıstır ılgılenen tum arkadaslara tesekkur ederım (rustem bey cevabınızı yenı gordum kusura bakmayın ben pc ye gırmeden tl anlasıldı kuslar satıldı ondan sonra cevabınızı gordum )
arkadaslar ılanım gunceldır ben alacagım deyıpte almayan arkadaslar var o yuzden tekrar satılıktır
yılmaz bey elinizde kalan akgerdan saka hangisi ben bitane erkek almak istiyorum
kristalre kusura bakma buraya yazmayı ıhmal etmısım kuslar satıldı su an satılık akgerdan sadace bır dısı var fuul beyaz tırnak 2009 yavrusu bbelcıka ueretımı tam akgerdan dısı var ıat 650 euro