Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM
ABİLER ÖNCELİKLE ÖZÜR DİLERİM YA TAM 3 AYDIR 5 SAKA ALDIM HEPSİ ŞİŞTİ SALDIM DÜN İANA SİNİRDEN AĞLADIM EVDE İSTANBULDA OTURAN VE BANA GERCEKTEN ÖTÜCEK 1 SAKA VEREN OLURSA MELEZ YAPMAYI DENIYCEM BELLİ MİKTAR ÖDERİM ABİ EVLENCEM MAYISTA DÜĞÜNÜM VAR 50 TL VEREBİLİRİM İSTANBULDA K ÇEKMECEDE OTURUYORUM KARAKARTAL ABİ VEYA BEKUYA ABİ LÜTFEN BİR DÜĞÜN HEDIYESI YAPN LÜTFEN ÖETN BIR SAKA KUŞU EDINMEK İSTIYOM SÖZ BAKARIM HE ÖLEN KUŞLARDA ARAŞTRDIM BİZİM BURDA TERBIYESIZ BI ADAM BANA ŞİŞEN SAKALARI SATIYOMUŞ GECEN ANLADIM KUŞ GELIYO 1 HAFTA SONRA KÜT ÖLÜYO BAŞKA BI KUŞCUYA SORDUM DEDI BU KUŞLAR ŞİŞİK ÖLÜR VE IKI GÜN SONRA ÖLDÜ 1 HAFTADIR BURDAN TAKİP EDİYOM KUŞLAR GÜZEL BANA YARDIM ETMEK İSTEYEN BIR ABI OLURSA COK TEŞŞKKÜR EDERIM SAYGILARIM LA GECENIN BU SAATI KUŞ ARIYOM NETTE 0542 316 73 13 NUMARAM LÜTFEN ARAYIN AMA İSTANBULDAN OLSUN GIDIP ALAYIM UFAK BI HEDIYE ALIRIM SİZE FAZLA PARAM YOK
Sayın Erdal , Ben de disi kanarya arıyorum eğer kanaryan varsa takas yapabiliriz. 2 aydır beslediğim kafese tamamen insana kısmen alışmış saka fazlalık var elimde. Yerim anadolu yakasında. Kuşlarım 50-60 kuş arasından seçilmiş kuşlardır. 533 723 72 77 yok satın alayım dersen kadiköye yol paranı hesapla ayırdığın 50 TL lik bütçeden düş o fiyata kadiköyden teslim edeyim bugün yada yarın.
ustad hevesli bir insana böyle soğutucu şeyler yapılması cidden üzdü beni ben nevşehirdeyim sana yardımcı olurum bak yarın aksam bi abimize dişi saka göndercem benimle irtibata geçersen sanada güzel bir erkek gönderim beraber alırsınız otobusten herşey gönlünce olur inş bana 0554 869 28 53 telefondan ulaşabilirsin
Sayın Emre Erol , Erdal Bey`e yardımcı olmak için atmış olduğunuz adım için sizi tebrik etmekle birlikte , yorumunuzun da beni üzdüğünü bilmenizi isterim. Ben de arkadaşımız gibi melez üzerine çalışmak isteyen ama onun tam tersine elinde 3 sakası olan ama kanaryası olmayan bir meraklıyım. İmkanlarım dahilinde kendisine 2 farklı alternatif sundum. Bunun neresi heves kırıcı ve soğutucu yaklaşım anlamış değilim. Arkadaşımızın iki önemli isteğine (istanbul içi olsun ve 50 TL limit ) yanıt vermiş oldum.
sevgili muhsin abicim ben sana yazmadım o mesajı sen üstüne alınmısın :D ben erdal abiye şişen kuş satanlara dedim hevesli bir kuş severe neden böyle şişen kötü kuş veriyolar ondan üzülüyorum demek istedim sen üzerine alınma sakın ben tşkr ederm yardımcı oldugun için Saygılar...
Arkadaşım eşimde hiç kuş kalmadı. Ama ilk fırsatta sana kuş hediye edeceğim. Saygılarımla.
hepinize teşşkür edrim sagolun mesajlarınızı beklıyecem işten yenı geldım busaaatte yazdım sagolun abılerım