Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Efeye arkadaş arıyorum
Merhaba adım semihcan kullanıcı adımdaki efe köpeğimin adı :))Yaklaşık 1 yaşında yeğenim yolda bulmuş getirdi.Çoban ve kangal kırması olduğu söylendi sağlıklı ama kangal kadar büyük değil.Çok oyuncu.9 aydır evimin neşesi olan efeye arkadaş istiyorum.Cins önemli değil evimiz bahçeli kulubede bakabilirim evde olmuyor:((Tek bir şartım var ücret talebini kabul etmiyorum.Herkesin kendi düşüncesi.Bilmeniz gereken tek şey ne zaman isterseniz gelip ziyaret edebileceğiniz.Mail adresim:[email protected] Tekirdağda oturuyorum.
Semihcan bey İstanbuldan alma şansınız varsa aşağıdaki ilandaki bebişlere bir bakın...yaklaşık 3 aylıklar...6 tane den son 3 tane kaldı... http://www.petarkadas.com/forumlar/%C3%BCcretsiz_k%C3%B6pek_verenler__arayanlar/afacanlar-yuva-ar%C4%B1yoracil-zor-durumdalar-istanbul&baslangic=100
alman kurtları yavruları ve bebek labrador için yuva aranıyor.yuvaları olsun. iletişim: email:[email protected] telefon:0533 372 54 91
Mustafa Tamur 4-5 yaşlarında açık kahve golden retriever erkek eğitimli.gebze de bulundu çocuklar eziyet ediyordu.evimde de bir erkek goldenım var .bu yüzden yeni dostumuzu iyi bir ev sahibi yapmak istiyorum.ilgilenenler bu güzel oğlanı almak için:0 505 566 45 29 ücret istemiyoruz sadece yuva arıyoruz.
dostumuz yeni bir yuvaya kavuştu......